Lördag.

Nu sitter jag i soffan och väntar på besked. Jag hatar att inte veta. Kontrollfreak som jag är, så är sådana här sitationer ingen höjdare.
Visst låter detta spännande?
Men det är inte så hemskt och spännande som det låter. Allting handlar om förfest inför ikväll. Ha ha ha ha :)

Ikväll står det nämligen party på schemat. Det gillas! Men som sagt, vi har inte lyckats lösa förfest ännu. Det klassiskt problemet med andra ord. Alltid samma visa, varje helg.
Men jag hoppas att det löser sig snart :) Det ser lite, lite ljusare ut än vad det har gjort på länge. Så jag håller mina tummar.

Tidigare idag var jag uppe en sväng i Kinna. Köpte nytt smink. Mascara och rouge på Lindex. Intresseklubben sprängs av överbelastning. Jag hatar att slänga ut pengar på smink. Men för att vara fin får man lida pin ;) Någonting mer som är tråkigt att slänga pengar på är solning. Speciellt i juli månad. Men jag är blek som ett lik, och då får man ta till sådana åtgärder ;) Inte för att jag fick så mycket färg, men det känns alltid lite bättre efteråt. Lite. 

Igår var det myskväll här hemma. Hela familjen var samlad och även Stefan och Sara :) Riktigt trevligt. Vi åt god mat, alldeles för mycket chips och godis och så kollade vi på den underbara filmen Forrest Gump. 
Alla andra hade redan sett den, men inte jag. Jag är väll bland dom sista i världen som inte sett den filmen. Men nu har jag gjort det och den var jättebra. Så himla härlig :) Tom Hanks spelade superbra! Imponrande!

 

Nu ska jag läsa min nya VR-tidning och äta upp gårdagens chips. 

Mums! :)

Och förhoppningsvis ladda inför kvällens bravader. 

Lyckokänsla!

Det är äntligen fredag och det känns helt underbart. Det är alltid underbart med fredagar. Men efter en hel jobbvecka så känns det snäppet bättre faktiskt ;)

Jag har inte så mycket att berätta. Som vanligt.
Som ni vet så har jag jobbat idag. Klockan ringde 06:00, 2 timmar senare var jag på jobbet, klockan 16:30 åkte jag därifrån. Efter ett besök på MM så var jag hemma igen. Det är riktigt skönt :) På MM köpte jag allt till fredagsmyset. Godis, chips, Coca cola och allt som hör till. Mums!
Så nu är det bara Stefan som ska komma, sen är fredagskvällen fulländad :) Maten håller på att bli klar. Jag vet inte vad det väntas bli, men jag är säker på att det blir något smarrigt.

Dagen på jobbet har varit jättebra!
Det har funnits något att göra hela dagen, och det har varit lagom stressigt. Precis som det ska vara :) Jag gillar mitt jobb väldigt, väldigt mycket. Speciellt när det är sådana här dagar. När man känner att man har kontroll på läget :)

Nu ska jag äta.
Stefan har kommit och maten är klar.

 

Jag fyndade O'boy med daimsmak idag inne på MM!
Har inte vågat smaka ännu, men det ska bli riktigt spännande. Gör nog ett test senare ikväll :)
Limited edition, måste testa!