Snabb uppdatering.

Just nu sitter jag i Stefans källare och gör en snabb uppdatering. Jag åkte aldrig hem efter Borås, utan åkte direkt till honom istället :)
Alla mina vänner är på fest och firar studenten. Jag kände inget sug, så spar mig till morgondagen istället :) Om det blir av vill säga. Men det hoppas jag att det blir.

Som sagt så var jag, mamma och Viktor i Borås tills affärerna stängde. Jag fick inte köpt mig så mycket :/ Tycker inte att någon av affärerna hade så mycket att erbjuda. Tyvärr..
Men jag köpte i alla fall det sista till balen. Ute i sista stund typ. Men nu är även det fixat. Slänger in en bild imorgon på allt smått och gott :)
Jag fyndade också ett jättefint linne på Gina tricot. Det enda plagget som fick hänga med hem. Får bli fler besök snart :)

Min och Stefans kväll blir väldigt lugn, vi grillade tidigare ikväll. Några har ringt och vill ha skjuts, men jag tror inte vi orkar. Istället ska vi mysa till en film som vi nyss laddade ner. En komedi/drama tror jag att det var. Sex and death 101 heter den. Får väll se hur bra den är.. Senare ikväll ska vi göra marängsviss :) Mums!

Nu blev det snabbt ändrade planer.
Vi ställer upp som chaufförer i alla fall ;)
SEN blir det mys!

Måndag.

Idag är det en ny vecka. Samma vecka som det är bal. Sjukt!

Skoldagen började tidigt idag, klockan 08:15 för att vara exakt. Var ett bra tagsen vi började så tidigt, men det gick bra. Runt 11:30-tiden var jag påväg hem igen.
På UF-lektionen var det bara lite småfix att göra. Jag rensade ur mitt skåp, så nu ekar det tomt. Vi delade upp alla spa-kit och lösa produkter. Jag fick 3 spa-kit, 2 peeling, ansiktsmask och skrubbhanskar. Ett kit gav jag Stefans syster, Louise :) Känner att jag har så det räcker och blir över av sådant.
Sedan delade vi också upp pengarna. Vilket var betydligt roligare! :) Jag åkte hem 900kr rikare ungefär. Värt! ;)
Så nu är Spa(r)samt UF nedlagt för evigt. Det känns skönt faktiskt :)
Tack Sandra, Frida, Viktoria, Hampus och Olle för dehär året! Det gjorde vi bra! ;) Och kul har vi verkligen haft. I alla fall jag!

Klockan 16:00 ska jag och Viktor möta mamma utanför Kasthall. Vi ska sedan åka till Borås :) Viktor behöver en kavaj och jag behöver smycken till balen. Eftersom jag både har fått studiebidrag och vinstpengar så blir det garanterat ett besök på Gina tricot också ;)

Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vissa säger att det är studentfest idag och vissa säger att det är studentfest imorgon. Jag hänger bara på. Får se hur jag känner när jag kommer hem från Borås sen :)
Stefan lockade med grillspett och mys ikväll också. Så vi får se vad jag väljer ;) Imorgon börjar jag i alla fall klockan 12:25. Vi ska enbart ha betygsnack. Härligt!

Mys!

Det är söndagkväll, det är nya sängkläder, det är brorsans dator, det är en mysig film.
Jag är helnöjd!Godnatt allihopa! ♥