Nytt från Nelly.com

Nu har jag sovit någon timme i soffan. Jättebra av mig, som måste ställa klockan på 03:30 idag. Nu kommer det bli ännu svårare att somna ikväll. Fast i och för sig, jag hade ändå inte kunnat sova en blund. Jag blir alltid så pirrig natten innan vi ska ut och resa. Fast det hör väl till vanligheterna :)

Jag har idag insett att jag skulle bli ett psyko om jag vore arbetslös. Även fast jag har haft lite att stå i så har jag ändå varit helt försoffad. All energi blir som bortblåst när man bara går hemma. Innan jag åkte till Skene så satt jag i soffan och pendlade mellan datorn och tv:n och när jag sedan kom hem från Skene så pendlade jag mellan datorn och tv:n. Sov lite hann jag ju också med.
Nej, tacka fan för jobb :)

Som jag skrev i förra inlägget så fick jag hem en klänning från Nelly idag. Måste än en gång berömma dem för deras goda leveranstid! Tummen upp :)
Klänningen var jättefin och passade perfekt, så den får som sagt en plats i min garderob.

   

 

Bilderna ger ingen rättvisa.

Överdelen är lite mörkare i verkligheten :)

Säkerheten går först!

Det blev lite ändrade planer idag också. Tanken var ju att jag och Stefan skulle träffas klockan 12:00 och luncha på något gott ställe i Kinnas stora utbud. Men så blev det alltså inte. Tiden räckte inte till helt enkelt, tro det eller ej.

Stefan tränade lite för länge, jag hade några ärenden att utföra och sedan skulle Stefan iväg och jobba. Så jag sitter här ensam hemma med Sixten. Men inte är jag ledsen för det :) Efter mitt stopp på Apoteket som kostade mig en mindre förmögenhet, så åkte jag vidare till Casablanca och tog en take away-sushi. Den avnjöt jag framför en halvkass film, Mean girls 2. Absolut inget jag rekommenderar! Ettan var betydligt bättre, medan tvåan är en äkta B-film.

Nu ska jag betala en räkning från Nelly som anlände idag. En jättefin klänning som jag klickade hem i fredags. Vilken grym leveranstid alltså! Klänningen var helt klart godkänd och får flytta in i min garderob :) Sedan ska jag föra över pengar till mitt sparkonto så att jag slipper tänka på det i Thailand. Sedan är jag helt redo för avfärd!

 
Nu ska jag leta fram kokosoljan som ska ligga i skåpet någonstans.

Måndagen den 28 februari.

Nu sitter jag här i min One Piece-dress, magen har fått frukost i sig och ansiktet är sminkat. Har lite planer för dagen faktiskt. Mesta tiden ska spenderas med Stefan innan han åker till jobbet :) Men nu sitter jag i soffan ensam. Stefan åkte till gymmet redan klockan 09:15, då jag fortfarande sov.

Jag unnade mig lite sovmorgon idag, med tanke på att klockan ringer 03:30 inatt (!) Frågan är ju om det är någon idé att gå och lägga sig ikväll. Det är inte många timmar sömn jag kommer få. Ni vet ju själva hur man ligger och grubblar innan man ska iväg och resa.
Iiiiiiih, det ska bli så roligt :)

Dagens planer är i alla fall lunch med Stefan någonstans och även ett besök på Apoteket. Medicin i alla former har jag ännu inte köpt. Ska även förbi MM och handla lite till Sixten, kattmat och kattsand ;)