Nyfiken.

Pappa ringde i förmiddags och frågade vad jag hade köpt som skickats med DHL. Jag såg nog mest ut som ett frågetecken.

DHL hade nämligen ringt pappa och sagt att de hade varit ute i Torestorp och skulle lämna av ett paket som var adresserat till mig. Men eftersom ingen var hemma så fick dom åka tillbaka. Nu ligger det alltså ett paket på DHL som väger 21kg och väntar på att få hämtas ut.

Vad i helvete kan detta vara undrar jag då!? Det enda som jag har beställt är ju min One piece-dräkt, men jag hoppas innerligt inte att den väger så mycket som 21 kilo! Haha.
Men den som väntar får se helt enkelt. Om jag inte hinner dö av nyfikenhet såklart. Pappa kan nämligen inte hämta ut paketet först imorgon, eftersom han inte hade med sig legitimation. Och jag hittar inte dit.
Attans!

En seg söndag.

Herrejävlar vilken seg dag detta har varit idag! Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på klockan och tyckt att tiden går i slow motion. Suck! Men det har nog med att göra att det är söndag idag. Allt går alltid mycket segare då.

Usch! Jag mår riktigt illa dessutom. Jag hoppas att det beror på all dålig mat som jag har tryckt i mig idag, och ingenting annat. Idag har min kost bestått av det sämsta tänkbara. Till frukost fick det bli Coca cola och smörgåstårta, ingen lunch men istället så har jag ätit lite chips och lite kex. Så jävla äckligt!
Men om en timme kommer Stefan med sushi och kinamat till hela familjen Johnsson. Det ska bli väldigt gott och det är väldigt välbehövligt känner jag. Kanske är hunger som mitt illamående beror på?

Denna dagens har spenderats med att inte göra någonting. Jag har legat i soffan sedan jag kom hem från Stefan. Vilket är några timmar. Sovit en stund har jag också hunnit med. Nu är det en mysig film på Canal+, Brudens bäste man heter den.
Nu tror jag att jag ska ta en varm dusch, så går några minuter :) Sedan ska jag fortsätta att invänta Stefan och sushi :)

Filmtips!

I fredags när jag och mamma har ensamma hemma så laddade vi ner en film. En jättebra film som hette I spit on your grave.
Om du gillar filmer med mycket slakt och blod á la Saw, så kommer du att älska denna! As bra rulle!

Här kommer handlingen som jag klistrade in från Lovefilm.se :)
Jennifer Hills tar en paus från storstaden och hyr en stuga ute i skogen för att börja skriva på sin nya bok. Hennes närvaro i den lilla staden gör att en grupp män får upp ögonen för henne. De bryter sig in i stugan för att skrämma henne, men det hela urartar till en natt av misshandel, tortyr och våldtäkt. Jennifer blir lämnad att dö, men överlever mot alla odds. Och hon har bara en tanke i huvudet. Hämnd.

Den tipsar jag dig verkligen att se! Sjukt bra!