Torsdagen den 30 juni.

Ett ganska sent inlägg blev det idag. Min bloggning blir bara sämre och sämre. Men när man inte är på topp, då är inte bloggning det första man vill prioritera. Tro mig!

Jag börjar nästan tro att jag är lite drabbad av schizofreni (ja, jag googlade stavningen..). Ena dagen är jag på botten, dagen efter leker livet och dagen efter det så känns allting piss igen. Vad är det med mig egentligen!? Men jag hoppas bara att det är en period och att det snart går över :)

Dagen idag har i alla fall varit bra! Jag trivs alltid som fisken i vattnet, så att dagen har varit bra är väl ingen större nyhet :) Så skönt att ha en arbetsplats att gå till som man känner sig lycklig på! Att jag dessutom får stanna 2 veckor längre än beräknat gör ju allting ännu bättre! Fyfan vad jag kommer sakna ECO-Boråstapeter när jag börjar plugga.. Usch! Vill inte ens tänka den tanken.

Duktig tjej!

Mamma är inne hos Annika på tjejmiddag eftersom Annika fyller år idag! Stort grattis till henne :) Det innebär att jag, pappa och brorsan är ensamma hemma och det leder i sin tur till att vi äter pizza och dricker Coca cola. En bra onsdag! ;)

Och efter maten fick jag ett ryck. Jag har storstädat i mina garderober. Underkläder, jeans, tröjor och t-shirtar fick sig en rejäl rensning. Sammanlagt slängdes fyra påsar, varav en var full med underkläder. Så otroligt skönt att få gjort det! Finns nog inget tråkigare än att rensa i garderoberna. Men nu är det alltså gjort :)

När jag ändå var på g, så bytte jag sängkläder. Ska jag vara ärlig så minns jag inte när jag gjorde det senast?! Sjukt.. Men nu är det gjort ;)
Här skulle det ligga en bild på en enorm klädhög.. Men vårt Internet är helt segt!

Pippitröja & jag.

Mitt humör är påväg uppåt och jag känner hopp om livet igen! Så skönt. Att vara nere i botten är ingenting för mig. Jag kan i alla fall än en gång konstatera att jag har världens bästa arbetskollegor, och att min bästis numera är min kollega kan ju knappast bli så mycket bättre.
Tack, tack, tack!

Nu var det ju egentligen inte det jag ville skriva om. Utan om min nyinköpta tröja från Lager 157! Tro nu inte att jag varit i Gällstad och shoppat, för det har jag inte varit. Jag blev positivt överraskad när jag upptäckte att de hade en webshop! :)

Så med ett enkelt klick var jag närmare 350 kronor fattigare men en berömd Pippitröja rikare! :) Känns ju lite dumt att slänga på sig en tjock tröja nu när termometern äntligen visar 30 grader, men vad gör det! Tröjan är ju snygg :)