En mycket bra kväll!

Sådär ja, nu har jag än en gång satt mig in i bloggvärlden igen. Som vanligt så är det ingenting man missar under ett dygn, inte efter ett par veckor heller för den delen..

Men som sagt, den dåliga bloggningen igår berodde på jobb, lite festligheter med jobbet och hotellövernattning med jobbet. Så ja, väldigt mycket jobb, fast ändå inte! :)
Hur som helst, så var gårdagen väldigt bra!

Igår började dagen som vanligt med jobb på lagret. Min sista dag där, och även den gick väldigt smärtfritt. Tiden bara flög iväg.
Klockan 16:00 slutade jag för dagen och hängde med Mikaela hem till henne. Efter en snabb runda på stan så korkade vi upp, delade på en flaska vin och fixade oss inför kvällens middag med jobbet. När klockan närmade sig 18:00 så gick vi till Scandic hotell och hoppade på bussen som körde oss alla till en supermysig restaurang i Göteborg, Mañana hette stället.

Där serverades det Strawberry mojitos, tapas och cava. Tapas var en nyhet för min del, och det var en mycket god smakupplevelse! Plockmat i alla möjliga former :) Mums! När vi sedan åkte tillbaka till Borås så slocknade jag och Annika i en skön, stor hotellsäng på Scandic. Så himla härligt! :)

Så såg min gårdag ut och jag måste än en gång säga att jag trivs så jävla bra tillsammans med alla mina kollegor. Alla är så goa och glada! Det blir alltid så himla lyckat när vi hittar på sådana här saker :)