Redo för en helg i Stockholm!

Höll precis på att glömma uppdatera den här bloggen innan jag lämnar Mark för massa skoj i vår underbara huvudstad! För någon bloggning kommer inte att hinnas med denna helgen, det kan jag säga er redan nu ;)

Jag och Stefan har precis krupit ner i sängen och satt på ett avsnitt CSI. Världens bästa sömnpiller ;) haha! Klockan står ställd på 03:15 och klockan 06:00 går tåget från Göteborg. Fråga mig inte hur fan jag tänkte när jag bokade biljetterna?!? Herregud.. Men vafan, hur ofta är man i Stockholm liksom? ;) Sova kan man göra hemma.

Imorgon är det även dags för Lady Gaga i Globen. Kommer bli grymt att se henne!! Vilken jävla dundershow det kommer att bli :) Förutom Lady Gaga så ska vi shoppa, äta, dricka och testa på Stureplans uteliv. Grymt!

En ledig onsdag.

Det är fullt upp nu känns det som! Att ha kommit igång med träningen känns fantastiskt bra och det gör att kvällarna inte känns lika långa och slappa. Både i måndags och igår satt jag och svettades på spinningcykeln, herregud vad jag har saknat det! Och idag är det dags för ett pulspass på jympan :) Konditionen ska upp till toppen nu! Jag och Frida har satt upp delmål inför Göteborgsvarvet, och den 12 november är det dags att testa på att springa 1 mil! Och då måste konditionen vara på topp ;) Haha!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att en film ska laddas ner. The lucky one med Zach Efron i huvudrollen :) Lite senare i eftermiddag ska jag möta upp Frida på Skrädderiet och ta en sen lunch. Så även denna dagen kommer gå i rasande fart. Känns som att hela denna veckan bara har försvunnit..

Igår efter träningen åkte jag hem till Stefan. Tanken var att vi skulle grilla, men eftersom regnet stod som spön i backen så fick det bli spagetti och köttfärssås istället. Mums! :)
Och imorgon måste jag sätta igång med packningen, för denna helgen spenderas i Stockholm!!!! :)

Mot ett friskare liv!

Idag är dagen då jag äntligen tar tag i mitt liv! Efter skolan åkte jag till Friskis & Svettis och köpte ett träningskort för 1 år framöver. Nu jävlar ska jag komma igång på riktigt! Ja, på träningssidan alltså.. Kosten orkar jag inte tänka på! Jag älskar mat, så dieter och sådant trams intresserar inte mig för 5 öre! Men 3-4 pass i veckan ska få mig att må bra :) Sjukt taggad faktiskt!

Eftersom jag åker till Stockholm på fredag så får jag lägga veckans träning i början av veckan. Så idag, imorgon och på onsdag är det pass inbokade!
Idag kickar jag igång mitt nya liv med 45 minuter spinning, 45 minuter cirkelgym, tätt följt av 45 minuter spinning igen! Herregud, kommer nog ångra det imorgon ;) Haha!

Igår fick jag äntligen träffat Stefan igen! Han har varit borta på grabbhelg i Ljungby hela helgen, och det var riktigt skönt att få krama om honom igen :) Vi åt sushi och tittade på en halvdålig skräckfilm, precis som våra söndagar brukar se ut!