Kontaktannons?

Pluggandet går åt helvete.. Ämnet är tråkigt och jag är trött! Ingen vidare bra kombination.

Istället tänkte jag fråga om någon av mina hundratals läsare vill hänga med mig och se Kent i Varberg den 21 juli?

Jag ska se dem veckan innan i Göteborg, men jag vill så gärna se dem i Varberg också!
Kent är Kent och Varberg är Varberg, det allra bästa av två världar!

Jag har dessutom namnsdag den 21 juli, så ni kan se det som en namnsdagspresent ;) haha!
Kom igen, det blir awesome!!!!!

Onsdagen den 29 februari.

Sista dagen i februari och imorgon går vi äntligen in i årets första vårmånad! Ingen är gladare än jag :) Hoppas att det fina vädret håller i sig så att vi kan inviga altanen snart! Då är det vår på riktigt! :)

Jag har avverkat 3 timmar i skolan nu och är påväg hem. Har haft sista lektionen i säljplanering idag och på fredag har vi tenta. Egentligen borde jag lägga ner mobilen och försöka plugga denna timmen på bussen, men det är lättare sagt än gjort ;)

Den resterande tiden kommer jag att ha fullt upp med bland annat plugg, träning och fotboll. Vänskapsmatch mot Kroatien ikväll :) Sjukt kul, även fast matchen inte betyder något!

Har blivit med Toyota!

Har haft fullt upp idag, men nu har jag tid för en liten snabb uppdatering! Jag sitter i soffan tillsammans med mamma och kollar på Top model Sverige :) Detta program har blivit betydligt bättre än vad det tidigare har varit. Den svenska versionen känns numera mer internationell och proffsig och programledarna Isabella Scorupco och Jonas Hallberg är kanonbra! Jonas är störtskön och Isabella är sexy as hell!

Nu var det ju egentligen inte det jag ville berätta, utan om att jag har köpt en bil!!! :)
Frida var en ängel och körde upp mig till Kinna lagom tills mamma och pappa slutade jobbet. Sedan åkte vi alla tre till Göteborg för att kolla på en bil som jag hade hittat. Igår var jag inne på Blocket och hittade en jättefin liten bil och idag blev den lilla skönheten min! Bara min! :)

Bilderna är tagna från annonsen på Blocket!
Det är så mörkt ute så jag har ingen möjlighet att ta egna fort. Men bilen på bilderna är alltså min :)
Happyface!