Intressant föreläsning!

Ikväll har jag och pappa varit på en otroligt intressant föreläsning i Kinna!
I en timme berättade Annika Östberg sin historia för ett fullsatt konserthus (hälften som kom dit fick vända och åka hem igen eftersom det inte fick plats mer åhörare.)

Ni vet kanske inte vem Annika Östberg är?
Hon är en svensk kvinna som har suttit i ett amerikanskt kvinnofängelse i 28 år för medhjälp till två mord.
År 2009 blev hon förflyttad till ett fängelse i Sverige och i maj 2011 frisläpptes hon.

Pappa som tycker att sådant här är otroligt intressant och jag som älskar allt som har med självbiografier att göra åkte dit och lyssnade. Otroligt intressant och gripande!

Längsta dagen någonsin!!

Helt slut är jag!
Minns inte när vi hade teori från klockan 09:00 till 16:00 senast. Men idag var det i alla fall dags igen!

Imorgon och på torsdag har vi något som kallas företagsspel och vi ska lära oss förhandling mellan olika parter. Tillverkningsföretag och återförsäljare är de olika grupperna. Kan nog bli kul!

Men idag var det bara teori om just förhandlingar, och det var riktigt jobbigt att sitta still och lyssna så länge. Har verkligen blivit bortskämda med korta dagar och fritt arbete.

Men jag överlevde och nu sitter jag på bussen hem! Lyckan som uppstår när man kommer exakt i tid till bussen, och man slipper vänta en sekund. Det var min höjdpunkt, både imorse och nu ;)

Mysig måndagskväll.

Det har varit en bra dag idag, och en lika fortsatt bra kväll!

Jag har varit ledig hela dagen och fått gjort massvis med att-göra-saker! Bland annat packat upp ur min resväska sedan jag och Stefan sov på Gothia för några veckor sedan, städat upp på mitt rum, rensat garderoben och slängt 3 påsar med kläder. Nödvändigt ont!

Jag har även bokat in 2 möten med två olika företag angående min praktik som drar igång i mars. Hoppas att det går bra och att jag får plats någonstans :)

Klockan 18:00 satt jag på spinningcykeln och svettades ikapp med alla andra. Gött som fan!
Nu ligger jag i soffan på Göken och chillar med Stefan :)