Min bror och jag.

Jag och brorsan har haft en helkväll tillsammans. Mamma och pappa kommer hem från en 2 veckor semester inatt, så ikväll har vi storstädat HELA huset! Från golv till tak i princip. Dammsugit och skurat golvet, rustat mattor, dammat, bäddat, diskat, klippt gräset och är nu inne på vår andra maskin tvätt!
Fyfan vad duktiga vi är :)

Behöver jag tillägga att det såg ut som rena bombnedslaget här innan vi drog igång? ;) Tvättkorgen har vi inte rört på 2 veckor, disk överallt, tv-rumsbordet såg ut som helvetet och likaså våra rum. Det till och med började lukta lite surt nu det sista ;) Haha!
Men nu är det hur rent och fint som helst här, och vi är så nöjda :)

När städningen var klar så åkte vi upp till Skene och Örby och hämtade sushi och pizza. Vilket vi var väldigt värda efter allt detta slit :) Så nu är mamma och pappa hjärtligt välkomna hem!
 

Måndagen den 30 juli.

Tänk att snart juli är över också! På onsdag går vi in i sommarens sista månad, sorgligt.. Vart tog denna sommaren vägen egentligen? Jaja, så är det med det!

 

Det har varit ett litet uppehåll här på bloggen som ni säkert har märkt, och så kommer det nog att förbli. Jag skriver när jag har lust och enbart för min egen skull. Och för mosters skull :) Hon är en mycket trogen läsare! Haha.

 

Jag ligger hemma här i soffan. Har varit på bio tillsammans med fina Frida tidigare ikväll. Den nya Maria Wern såg vi. Väldigt bra :) Före det så gick vi i affärer och kikade. Lägligt nog hade Scorett 50% rea och med mig hem fick jag ett par läckra skor som jag önskade mig i julklapp i julas (!!) Jag hade ju bara varit korkad om jag inte köpt dem ;)

 

 

Men bara tills jag har råd med ett par äkta Louboutin.. Ge mig några år bara! ;)

Krångel, krångel och krångel..

Haha, jag som skulle luta mig tillbaka och läsa min bok. Tror ni jag gjorde det eller?
När jag hade publicerat inlägget så satte jag igång och experimentera lite med bloggen och det slutade med att hela min egengjorda design försvann helt?! Och sedan fick jag för mig att byta till Spotlife, men det nätverket verkade så jävla överkurs att jag la ner direkt. Jag stannar kvar på blogg.se och en halvbra design. Så kan det gå :)

Nu, en timma senare, börjar det bli lite småkyligt och jag är fortfarande ensam hemma. Så nu ska jag ta mitt pick och pack och åka till Stefan ännu en gång. Än så länge har jag sluppit sova ensam en enda natt och det vill jag slippa tills mamma och pappa är på svensk mark igen :)

Igår åkte jag till Stefan runt 19:00-tiden innan han kom hem från Tylösand. Efter en härlig dusch tog jag på mig hans morgonrock och satte mig i kvällssolen ute på balkongen och läste. Så härligt det var! :) Stefan kom dock timmen senare, så harmonin varade inte så länge ;) Haha!