Fullt upp!

Råkade bli en liten paus i bloggningen igår. Det var inte min mening! Men tiden räckte inte till helt enkelt. Så kan det gå!

Så vad gjorde jag igår som tog så mycket tid kanske ni undrar då?
Det borde ni ju undra med tanke på att ni är över 60 personer som fortfarande klickar er in på min blogg dagligen! ;) Superkul!

Igår hade vi ledigt ifrån skolan. Men ingen sovmorgon ändå inte! Klockan 11:00 hade jag mitt tredje (eller var det fjärde?) möte med min psykolog. Sedan sprang jag runt i varenda affär i stan för att leta efter en kavaj med silvriga paljetter. Fanns såklart inte! Övervägde då att gå naken till kvällens firmafest..

Väl hemma i Mark så åkte jag till MM och gjorde veckans storhandling. Tror jag slog personligt rekord i tid igår! Aldrig har en veckohandling gått så fort ;) haha!
En snabb mellanlandning hemma för att sedan tillbringa kvällen med Frida, Sara och Sandra. En utsökt sushi stod på menyn! :) Supergott!

När jag kom hem igår vid 22:00-tiden så hade mamma satt upp adventsstjärnor i fönstren. En var ENORM med stora bokstäver! Täckte båda fönstren och hade nog en omkrets på typ 1 meter eller något ;) Hahaha! Som vi skrattat åt den!

Onsdagen den 28 november.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den uteblivna bloggningen! Men det har verkligen inte funnits någonting att skriva. I söndags spenderades hela dagen i en bil påväg hem från Stockholm. Hela bilen var fylld av 4 styckna bakfulla stackare ;) Men vad annars hade man räknat med efter en helkväll med Swedish House Mafia? Sjukt värt om inte annat! :) I måndags och igår hade jag två skit-dagar. Ni vet, de återkommande dalarna.. Suck och stön!
 
Men idag var jag back on track igen! Det är verkligen konstigt hur dagarna kan vara så upp och ner hela tiden. Idag har jag i alla fall haft en bra dag! Fick sovmorgon när klockan ringde 08:00. Hade ett möte med vår uppdragsgivare i på Kasthall i Kinna klockan 09:30 med resterande i examensgruppen, givetvis! Mötet höll på i över 2 timmar och efter det var vi så utsvultna att vi tog med oss varsin pizza hem till mig och käkade. Vardagslyx! Efter maten satte vi igång och förberedde oss inför vår kommande presentation som vi har på fredag.
 
Kvällen har jag spenderat med bästa mamma i tv-soffan med mörk choklad! 
 
 

Sjukaste kvällen i hela mitt liv!!

Obeskrivligt.
Jag förstår egentligen inte varför jag försöker mig på att förklara denna fantastiska upplevelse jag var med om igår. Once in a lifetime, med tanke på att bandet läggs ner efter denna turnén. One last tour! <3
Som sagt, det finns inga ord för kvällen jag var med om igår. Men jag gör så gott jag kan!

Jag och Frida klev på flyget som skulle ta oss till Stockholm klockan 08:00. Timmen senare landade vi på Bromma flygplats och efter en snabb vistelse på hotellet drog vi vidare till stan.
Sprang in i massa markbor som var i stan av samma anledning, kikade i affärer och lunchade på Espresso House :) En mysig förmiddag!

Efter ett par timmars tupplur på hotellet var det dags för dusch och smink och givetvis förfest! Några killkompisar slöt upp och vi hade en riktig trevlig förfest tills taxin kom 20:30 och körde oss till Friends Arena, och där tar orden slut..

Swedish House Mafia intog scenen prick i tid, inte en minut sen tror jag. Något Rihanna borde lära sig ;) De drog igång med Greyhound och hela arenan exploderade. Fyfan vilken stämning!!
Och sedan levererade killarna hit efter hit och lyckan var total! Tårarna var nära varje gång min nya kärlek Axwell tog micken och pratade med sin ursköna skånska röst.
(Axwell om du läser detta ska du veta att jag älskar dig!)

Mer än så kan jag inte berätta. Det är obeskrivligt!
Swedish House Mafia, tack som fan för den bästa kvällen någonsin! Oförglömligt! <3