Torsdagen den 28 februari.

Det är en slutkörd och ganska så utmattad Johanna som uppdaterar nu! Jag har på mig en halv storlek för små skor, så det känns i hela kroppen som att jag har sprungit ett maratonlopp ;) Om det ändå vore så väl.. Istället har jag gått fram och tillbaka till utbildningscentret och ätit lite för många godiskolor. Inte bra, Johanna Johnsson!

Hur som helst, idag var andra och sista dagen med Mija Kinning! Deltagarna fick göra klart sina moodboards och sedan göra en redovisning av dessa. Utbildningsdagen avslutades med att se säsongspremiären av Mija Kinnings egna inredningsprogram på webben! In och kika på detknackar.se om ni är nyfikna :) Jag lovar er många fina tapeter i programmet! ;) Haha!

Men än är arbetsdagen inte slut! Ikväll klockan 18:30 ska Mija hålla en föreläsning ute i Torestorp. Trendhuset har sålt 150 stycken biljetter så det kommer garanterat att bli succé :) Jag tror att det fortfarande finns några fåtal biljetter kvar, så om du inte hunnit skaffa en biljett ännu så är det på tiden att du gör det! Själv hoppas jag på att få lite inspiration till min framtida lägenhet :)

 

En betydligt bättre dag!

Oj, vilken humörsvängning det var idag jämfört med igår. Strax efter jag hade publicerat gårdagens blogginlägg så gick jag och la mig. Jag ville inte riskera att hamna i onödigt bråk med min familj på grund av min dåliga dag, så klockan 20:30 låg jag i sängen. Det var helt enkelt en ny dag jag behövde :)

Som sagt, idag har dagen varit så mycket bättre och jag har varit så mycket gladare!
Idag drog första dagen av två med Mija Kinning igång, och klockan 10:00 ramlade alla deltagare in. Sammanlagt var dem 16 stycken. Alla var jättetrevliga och det var väldigt kul att få ett ansikte på alla man snackat med i telefon när man suttit på kundtjänst :) Även Mija var otroligt trevlig!

Jag förstår inte riktigt vad jag har varit nervös och stressad över. Dagen har flutit på hur bra som helst och jag hade inget direkt ansvar eftersom Mija hade superkoll på allting! Men inatt har jag sovit otroligt oroligt. Vaknat flera gånger och tänkt på den här dagen!
Herregud, hur ska jag klara av att jobba som exportsäljare och marknadschef där det förekommer kundmöten och andra nya utmaningar varje dag? Jag kommer ju dö av någon slags inre stress innan jag fyller 30! Haha. Men huvudsaken är att jag tar tjuren vid hornen och biter ihop än att sjukskriva mig. Nu mår jag jättebra och känner mig stolt över mig själv för att tagit mig över ännu "ett hinder" :) Heja mig!!

När dagen var slut så satte jag mig i bilen och åkte mot Friskis&Svettis och körde skivstång/intervall i 75 minuter tillsammans med mina träningskompanjoner Frida och Sandra. Vilket härligt team vi är! ;) Känner att måndagens träningsvärk kommer få sällskap av dagens träning imorgon, haha! Men det är skönt! Då känns det som att det ger resultat :)
 

Tisdagen den 26 februari.

Ååh, vilken fuck my life-tisdag jag har haft idag!! Jag kände på mig så fort klockan ringde att jag vaknat på helt fel sida. Absolut inget särskilt har hänt, bara en allmänt dålig dag. Ni vet en sådan dag då man brister ut i gråt bara man råkar tappa en penna!

Jag hoppas innerligt att mitt humör hinner vända tills imorgon för då är det fullt ös med ÅF-utbildningar! Mija Kinning kommer till oss och håller två dagars utbildning för några av våra återförsäljare. Mikaela som vanligtvis har hand om våra utbildningar åkte på skidsemester idag, så hela ansvaret ligger nu på mig. Superkul såklart! Men dagens mående beror nog lite på det kontrollfreak jag är. Jag känner mig lite osäker i allt det här och har inte 100% kontroll. Men det ska nog gå bra! Kommer vara så nöjd med mig själv när onsdagen och torsdagen är över :)

När jobbdagen var över åkte jag till Friskis&Svettis och hoppades på att ett dubbelpass kunde få mig på banan igen. Det var skönt att få röra på sig och framför allt träffa Sandra och Frida igen :) Så några endorfiner fick jag allt!