Militär-träning!

Idag har jag verkligen fått bevisat för mig att män (och kvinnor) i militären är väldigt, väldigt vältränade! Inte för att jag någonsin tvekat på att dem inte skulle vara det, men idag fick jag det verkligen bevisat för mig..

Idag efter jobbet har nämligen jag för första gången testat på en hinderbana á la militären i amerikanska filmer. Förstår ni hur jag menar? Förstår ni att jag har varit med om en nära döden upplevelse idag? ;) Haha!
Jag, Bella och Sandra möttes upp efter jobbet på Kransmossen i Trandared och körde 4 varv. Det var det absolut värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv! Jag kommer att vara helt blåslagen och ha ont i varenda muskel i kroppen imorgon. Herregud!
Men det var väldigt, väldigt roligt så det blir garanterat fler gånger :) Ska bara träna lite kondition och styrka före ;)

Nu ikväll har jag gjort mig förtjänt av det mesta! Pappa är iväg ett par dagar med Hasse och fiskar. Så jag, mamma och brorsan är ensamma hemma nu. Ikväll fick vi besök av Sara och vi åt en supergod grillbuffé. Ribs, coleslaw, kött, potatissallad, majskolvar och massa annat gott! :) Nu sitter vi placerade i soffan och kollar matchen mellan Celtic-Elfsborg.

 

Tisdagen den 30 juli.

Även denna dagen har fortsatt i samma positiva anda. Enda skillnaden var väl att det var mycket gråare och kyligare ute, jämfört med igår. Men annars tycker jag att dagen på jobbet var detsamma! Arbetsuppgifterna var lite mer idag, men fortfarande otroligt lugnt.. Fick in en order till Ryssland precis innan jag slutade för dagen, den lär ta upp en del av morgondagen ;) Tur att jag har min partner in crime Sandra kvar på jobbet nu när Bella har semester. Dagarna går väldigt mycket fortare då :)

Något jag måste passa på att hylla, än en gång, är ju P3 dokumentär! Jag lyssnar på cirka två dokumentärer per dag. Igår lyssnade jag på diskotekbranden i Göteborg och hedersmord Fadime. Idag blev det om en svensk som satt i fängelse i Bolivia för narkotikainnehav samt om en svensk som satt oskyldigt dömd i 8 år i Sverige. Galet intressant!

För er som inte riktigt vet vad P3 dokumentär är så är det ett radioprogram med massa intressanta ämnen. De intervjuar offer, anhöriga, poliser och andra inblandade. Som sagt, otroligt intressant!!

Nu ikväll har det varit otroligt lugnt. Var väldigt trött när jag kom hem så jag la mig en stund i sängen och kollade på forbollsfilmen Goal. Men åskan gjorde att jag var tvungen att stänga av.. Nu ligger jag här i soffan efter att ha lagat en supergod omelett med tomat, fetaost och babyspenat. Såg ut som fan, men väldigt god! Nu är klockan 20:00 och det innebär Allsång på Skansen! :)

En bra start på veckan!

Jag har haft en väldigt bra start på denna veckan. En bra måndag brukar oftast betyda en fortsatt bra vecka, så jag hoppas på det! :) Finns ingen särskild anledning till denna bra veckostart, utan vaknade bara upp med toppenbra humör och så fortsatte dagen. Härligt när man känner så!

Som sagt, idag var det back to work igen efter en helt fantastisk helg! Det var längesen jag hade en sådan perfekt helg rakt igenom :) Tack alla som var med och förgyllde den!
Dagen på jobbet gick väldigt långsamt. Eller dagen i sig var ganska smärtfri, men det var otroligt lugnt på arbetsuppgifterna idag. Hoppas på mer drag imorgon :)

Nu ikväll har jag nördat mig på Youtube, likaså igår. Jag har nu kollat igenom vartenda klipp som finns på Axwell och Swedish House Mafia. Det sista klippet jag såg var Axwells spelning på Tomorrowland. Suget efter den 31 augusti minskar ju inte direkt efter att ha sent det ;) Världsklass!
Har även hunnit med att läsa ut min SOLO-tidning, grillat med familjen och nu är det fotboll på tv:n. ÖIS-Hammarby..
 
Har ni sett någon mer perfekt människa? ♥