Sista dagen i juni.

Och så var juni också förbi.. Det är kusligt så fort tiden går!
Jag har inte haft någon vidare ork att blogga idag, men fick lite dåligt samvete över att skippa det också. Så jag slänger upp ett snabbt inlägg innan jag återgår till min bok :)

Hela dagen har vädret pendlat mellan sol och regn, och jag har mestadels legat inne. Har sorgligt nog kollat klart på hela säsong 9 av Grey's anatomy. Det var så otroligt sorgligt det sista att jag inte visste om jag klarade av att se färdigt. Men det gjorde jag, och nu måste säsong 10 komma ut innan jag spricker!!

Även igår var det en lugn dag. Framåt kvällen åkte jag hem till Frida och spenderade lördagskvällen där :) Vi åt sushi och alldeles för mycket av det goda från Hemmakväll och kollade på komedifilmen Liar, Liar.
Men det bästa av allt; vi bokade våran resa till Barcelona!!! Den 15 augusti lämnar vi svensk mark för att leva rövare i Spanien :) Känns obeskrivligt bra!!
Nu ska jag försöka ordna upp mitt liv med kost och träning så att jag slipper skämmas på beachen. Bra att ha ett mål att sträva mot!

Lördagen den 29 juni.

Nu börjar årets första sommarmånad att lida mot sitt slut. Helt ofattbart att det är juli på måndag! Men sorgligt nog har jag redan gått in mot höst. Jag får påminna mig själv om att sommaren knappt dragit igång för de flesta, medan jag har gjort det mesta av mina sommarplaner (Summerburst x 2 samt midsommar). Men det är skönt att bli påmind om att det inte är höst än på länge! :)

Igår var det som sagt firmafest! Eller sommarfest, som vi kallar det :) Jag, Mikaela och Annika åkte hem till Mikaela efter jobbet och duschade och fixade iordning oss innan vi mötte upp Nina på Vinci och drack hallonmojito. Jag och Mikaela gick sedan vidare hem till Pontus där vi var ett litet gäng som drack och spelade spelet "Med andra ord." Superkul och väldigt hysteriskt ;) Haha!

När klockan närmade sig 18:30 tog vi taxi till Almenäs där festen hölls. Där var det bra drag från början till slut! Så himla roligt hade jag. Vi åt grillbuffé, hade musikquiz och dansade tills fötterna blödde. Ville väl inte riktigt åka hem när skjutsen hämtade oss som planerat runt 23:00-tiden, men min kropp tackar mig för det idag :)

Idag har jag faktiskt inte legat död i soffan, som jag annars brukar göra dagen efter. Jag har hjälpt mamma med storstädning i huset och nu sitter vi alla placerade i soffan och kollar reprisen av Allsång på Skansen :) Det är så mycket sommar över det programmet!
 
 

Firmafest!!

Jag är verkligen världens sämsta på att hålla mig nykter en hel helg. I hela veckan har min stackars kropp ropat i panik efter en kritvit helg, och vad gör jag? Jo, dränker min lilla lever i ännu mer alkohol. Bra där!

Men som Bella sa för att stilla mitt dåliga samvete; "man måste trappa ner lite försiktigt, och inte bara sluta helt."
Efter att ha festat rejält 2 dagar i rad i tre veckor i rad så kan det kanske vara bra att trappa ner med alkohol en dag denna helgen och ingen dag nästa helg istället ;) Haha!

Skit samma! Det ska bli dökul ikväll! Firmafest med gänget från Eco-Boråstapeter kan aldrig bli fel. Det ryktas även om musikquiz, och jag älskar musikquiz! Så det kommer att bli en kanonbra kväll :)

Nu ska jag, Mikaela och Annika dra till Vinci och dricka Mojito för att sedan kila vidare hem till Pontus på förfest innan vi drar vidare till självaste festen på Almenäs! :) Ha en toppenbra fredagskväll allesammans!