En bakfull stackare.

Det är en sliten Johanna som uppdaterar er idag. Slumrade till en stund i soffan när jag kom hem från Varberg och när jag såg på klockan att den snart var 19:00 fick jag en chock. Vart tog denna dagen vägen?

Har haft världens bästa påskhelg och har skrattat så jag fått ont i magen! I torsdags var det pizzaslize och mys hos grannarna, i fredags var det ankrace och grillkväll och igår vad det påskafton och utgång i underbara Varberg!

Jag, Frida och Lisa tog bilen ner runt 12:00-tiden. När vi hade tröttnat på att gå i affärer så satte vi oss på Harry's och käkade lunch. Än en gång fick deras stora och goda hamburgare mätta min mage :) När vi var mätta och belåtna checkade vi in på fästningens vandrarhem. Rekommenderar det varmt! Toppenbra läge och fräscha rum.

Hur som helst, vi fixade iordning oss och förfestade tillsammans innan vi drog vidare till Societen och dansade och träffade massa roligt folk :)
Idag har vi varit tre bakfulla stackare. Käkat frukost på hamnpaviljongen innan vi vågade sätta oss i bilen och åka hemåt.

Påskafton, nu kör vi!

Klockan är 11:00 och om en timme ska jag befinna mig i Kinna och hämta upp mina vänner Frida och Lisa. Men jag sitter här i soffan och har inte ens börjat med packningen (!) Vi ska spendera dagen och natten i Varberg och fira in påsken med dans och vin. Har varit övertaggad hela veckan och känner på mig att denna kvällen kommer bli så jävla bra!!!! :)

Nu på dagen ska vi gå på stan och jag ska försöka att inte bränna allt för mycket pengar ;) En lunch i solen får det också bli! Sedan blir det förfest på vårt rum som vi hyr på Varbergs fästning vandrarhem, för att sedan inta Societen!

Nu hinner jag inte underhålla er längre, för jag har en väska som måste packas!!!

En fullspäckad dag!!

Vilken fantastiskt bra start på denna påskhelgen jag har fått, och bättre blir det! Är så himla lyckligt lottad över familj och vänner :)

Jag ber om ursäkt för en sen uppdatering! Jag nämnde i och för sig redan igår att det skulle bli en fullspäckad dag idag, men jag trodde faktiskt inte att den skulle bli så sen ;)

Dagen började klockan 10:00 med en runda tillsammans med Frida Svedberg runt Sandsjön, en sträcka som motsvarar ungefär 8,5 kilometer :) Skön start på dagen!
Sedan var det dags för dusch och förberedelser inför ikväll med bordsdukning osv.. Klockan blev snabbt 15:00 och då gick vi alla upp mot byn och kollade på ankracet. Det var så satans kallt så vi blev inte särskilt långvariga!

Klockan 19:00 kom det 6 stycken tjejer hem till mig och vi grillade, drack vin och hade en otroligt trevlig kväll! Älskar sådana här lättsamma kvällar :) När klockan närmade sig 22:00 så anslöt även Erik, brorsan och några killkompisar till dem.

Nu är klockan snart 01:00 och jag har vinkat alla hejdå och röjt in och ur all disk i diskmaskinen. Redig tjej!
Morgondagen lär bli lika fullspäckad den, så nu är det dags för mig att sova :) Godnatt allesammans!