Turn off your brain and turn on your heart!

Hej på er!

Jag lovade ju er en uppdatering idag på tåget, och här kommer en! Fast från 300-bussen istället som ska ta oss in till Göteborg :) Kände att det var lika bra att ta tag i bloggningen nu med detsamma, för man vet aldrig när vinflaskan skruvas upp och då är bloggen inte prio nummer ett, om jag ska vara helt ärlig ;) Haha!
Men ja, nu äntligen är vi påväg!!! Kan inte förstå vart dessa 66 dagar har tagit vägen sedan vi bokade biljetterna till Lights. Sjukt hur fort tiden går. Men vi klagar absolut inte :)

Jag slutade jobbet klockan 13:00 idag, så dagen gick smärtfritt förbi. Hade som vanligt på fredagar ett produktionsmöte klockan 09:00 och efter det piffade jag upp lite på kontoret. Med betoning på lite ;) En tavla med DIF-loggan och texten ”SM-guld 2005” kom upp på väggen och dataskrivbordet fick en härlig bild på mina favoritkillar i Swedish House Mafia. Den där tavlan var dock inte så jättepopulär bland alla IFK:are och elfsborgare här på kontoret, men man måste ju visa på vilken sida man står, trots att det var några år sedan Djurgården vann SM-guld ;) Haha!

Hur som helst, vi rullar in på Stockholm centralstation strax efter 19:00 ikväll och då checkar vi in på vårt hotell Scandic Park som ligger vid Humlegården. Perfekt läge! :) Byter om, fräschar till oss och sätter igång med förfestandet!
Ingen mjukstart här inte. Det är ju inte varje dag man är i Stockholm ;) Haha! Vart kvällen slutar återstår att se. Vi är uppskrivna på listan på Whiteroom, och från tidigare erfarenheter där så blir man inte besviken på det stället :) Men som man säger, natten är ung!!

Om vi inte hörs mer imorgon så önskar jag er en härlig helg!!
 

 

Nu är jag redo!!

Har aldrig varit så redo att inta huvudstaden som jag är nu. Har inte haft en lugn stund på hela dagen och kvällen, förrän nu. Tur att jag hade ställt in mig på en stressad eftermiddag och kväll efter jobbet :)
Men som sagt, nu är jag 110% redo att åka till mitt underbara Stockholm! Världens bästa stad! :) Yeeeey!

Klockan 16:30 hade jag en tid hos frisören för att bli av med min fruktansvärda utväxt, så jag smet från jobbet 10 minuter tidigare. Besöket tog 1,5 timme och innan jag åkte till MM för veckohandlingen drog jag till Solhörnan och solade i ytterligare en kvart. Blev faktiskt förvånad över att jag fick lite färg för en gångs skull, det hör inte till vanligheterna annars :) Härligt!

Jag var hemma igen i Torestorp strax efter 19:00. Slängde snabbt in varorna i kyl och frys, åt mat, packade väskan, rakade benen, målade naglarna, nu sitter jag här framför tv:n och uppdaterar bloggen och pustar ut lite.

Det hände dessutom en otroligt rolig grej på jobbet idag! *trumvirvel!*
... jag flyttade in på mitt nybyggda kontor!!!! :D
Det har varit snickare, elektriker och inredare hos oss i flera veckor nu för att riva väggar, bygga väggar, måla, lägga in matta, etc. och nu är allt äntligen färdigt! :) Så glad och lycklig över det!
Nu är det upp till mig att göra det lite hemtrevligt därinne :) Ska köpa några tavlor och annat roligt. Har ni några idéer? :)

Nu ska jag kika igenom packningen en gång till innan jag säger godnatt.
Ska försöka uppdatera bloggen när vi sitter på tåget mot Stockholm imorgon.
 
Mitt alldeles egna kontor! :)
 

Onsdagen den 27 november.

Jag har stirrat på ett tomt inlägg väldigt länge nu och jag vet fortfarande inte hur jag ska börja detta inlägget. Det svåraste med att blogga är hur man ska börja ett inlägg, haha! Det är i alla fall vad jag tycker :)

Onsdagen är gjord och nu är det en lång nedförsbacke till helgen. Torsdagar är ju alltid lättsamma, för att inte tala om fredag :) Så innan jag vet ordet av det så kommer jag att sitta på tåget mot Stockholm ;)

Vad har jag gjort idag då?
Jag har ju jobbat som vanligt. Eftermiddagen på jobbet bara försvann. Fick in en stor bunt med order efter lunch, och sedan rusade tiden iväg. Skönt! :) Sedan gjorde jag några ärenden i Kinna, bland annat på Systembolaget och en solning på Solhörnan. Slumrade till i en kvart, så himla skönt! :)
Klockan 18:00 var det dags för veckans sista träningspass. 75 minuter skivstång/intervall som vanligt på onsdagar. Gick väldigt bra idag! :)

Nu sitter jag i soffan och inväntar Grey's anatomy. Egentligen borde jag väl sätta igång med packningen, men jag har verkligen ingen ork till det. Varken ork eller lust, rättare sagt. Så imorgon blir det full rulle efter jobbet. Först ett besök hos frisören, sedan ännu en solning på Solhörnan, en veckohandling på MM och sedan hem och packa väskan.
Men ni som känner mig vid det här laget vet ju att jag älskar när det är full rulle :)