Måndagen den 30 september.

Sista dagen i september månad är nu här, och snart är hösten verkligen ett faktum. I början på september låg jag ute i solen och svettades, men det lär jag ju knappast kunna göra nu i oktober. För min del får tiden gärna ticka på, för igår bokade jag och Frida en weekend i Stockholm :) Alltid kul att ha något att se fram emot!

Lördagen den 30 november är det dags för ännu en house-festival i Stockholm på Tele2 Arena, och sådant missar inte vi! Men istället för att åka upp på lördagsmorgon som vi brukar göra när vi ska på konserter i Stockholm, så åker vi upp på fredagen efter jobbet :) Så det ska verkligen bli superkul! Extra roligt blir det när det är massa andra känningar som ska dit också. Kommer bli en mycket rolig och fartfylld helg!

Idag var det dags för jobb efter en rolig helg. Dagen på jobbet gick i rasande fart. Jag förstår dock inte hur jag någonsin kommer kunna lära mig alla tusentals artikelnummer och dess undantag. Men jag hoppas att det kommer med tiden :) Just nu tar det väldigt lång tid att lägga in en order, haha!
Efter jobbet gjorde jag en snabb mellanlandning hemma innan jag och pappa åkte till Friskis & Svettis och körde veckans första pass.
90 minuter cirkelgym/intervall spinning stod på schemat, och det var riktigt härligt att få röra på sig igen efter en fruktansvärt onyttig vecka!!
 
 

Bakfull och jävlig.

Vilken fruktansvärd förmiddag jag har haft idag. Jag trodde ett tag där att jag inte skulle överleva denna dagen. Bakfyllan från helvetet har jag krigat mot idag, och det verkar som att jag vann.

Vaknade på Sandras soffa strax innan klockan 09:30. Tanken var att vi skulle åka till Halmstad och se matchen mellan HBK-DIF, men så blev det ju tyvärr inte.. Min bakfylla satte stopp för alla dagens planer, och det är såklart väldigt tråkigt. Extra tråkigt att Djurgården dessutom vann med 4 mål mot ett. Alltid kul med 3 poäng såklart, men hade varit ännu roligare att få vara på plats och uppleva vinsten och alla mål :)

Igår var det ju dags för födelsedagsfirande! Vi anlände till Mikaelas lägenhet klockan 18:00 där bjöd hon på välkomnstdrinkar, god mat och lättsamma lekar :) Klockan 22:00 gick vi vidare ner till Viskan där det var trubadur. Kvällen avslutades sedan med dans på Grand.
En väldigt bra kväll med härliga tjejer :)
 
I bilen påväg mot Borås! 
 

Lördagen den 28 september.

Även denna dag har varit fullspäckad, att jag nästan glömde av att uppdatera er idag! Denna stackars bloggen får ta mycket stryk nu när jag är busy woman igen, haha! :)

Så, vad har denna lördag erbjudit då?
Allt möjligt faktiskt! :) Jag vaknade alldeles för tidigt, men låg och drog mig ett par timmar i sängen innan jag gick upp för att fånga dagen. Klockan var strax innan 09:00 när jag och mamma tog på oss våra träningskläder och gick ut och gick en liten skogspromenad. Vi gick elljusspåret här i skogen, och det var verkligen supermysigt! Har inte gått där på flera år, och jag har helt glömt av hur vackert det är :)

Efter den uppfriskande promenaden gick vi hemåt och åt frukost innan vi satte oss i bilen och åkte upp mot Kinna och Skene. Första stoppet var på Visko, där vi båda fyndade varsitt par skor :) Ett par stövlar fick följa med mig hem! Så nöjd! Sedan blev det några snabba besök på Lindex och smink-shopping samt en vända på Systembolaget.

Ikväll är det dags för födelsedagsfirande! Vår kära vän och (min numera före detta) kollega fyller 23 år idag! Stort grattis fina Mikaela! :) Så klockan 18:00 ska vi befinna oss i hennes lägenhet i stan och äta middag och sedan intar vi Viskan och deras trubadur. Vart kvällen slutar är det ingen som vet ;) Haha!

Jag önskar er alla en härlig lördagskväll!