Valborgsmässoafton!

Förra veckan skrev jag om hur skönt det är att jobba fyra dagar, men att knappt jobba tre dagar är snäppet bättre ;) Haha! 
Blev dessutom positivt överraskad idag när cheferna lät oss sluta klockan 14:30 idag. Så skönt! Särskilt för att jag hade ställt in mig på att jobba över. Idag har vi nämligen inventering, och jag hade ställt in mig på att vi alla var tvungna att jobba övertid. Men jag måste ha fått någonting om bakfoten, för ingen av oss på kontoret skulle hjälpa till vid inventeringen och ingen övertid behövdes. Men jag klagar inte! ;)
 
Arbetsdagen idag gick i en rasande fart, särskilt nu på eftermiddagen. Herregud, tiden bara flög iväg.. Men nu är jag hemma och ska strax sticka in till duschen och fixa iordning mig till kvällens bravader :) Klockan 18:00 sticker jag och Frida ner till stan och köper med oss sushi som vi äter här hos mig, och timmen senare så kommer tjejerna hit på förfest! Kommer bli superkul! :)
 
Inte nog med att det är Valborgsmässoafton idag, kungens födelsedag och en långhelg framför oss.. Idag var även dagen då Kent släppte sitt elfte album; Tigerdrottningen! 
Har lyssnat igenom några av låtarna, och aldrig blir man besviken på vad Jocke Berg och killarna hittar på! Så jävla bra! :) Både Expressen och Aftonbladet gav albumet 4 av 5 stjärnor! 
 

..tillbaka igen!

Nu är jag här igen :) Läste ni listan jag publicerade för en liten stund sedan? Hade en ganska rolig stund när jag kollade igenom de gamla bilderna som jag skulle använda mig av, haha! Hur fan såg man ut egentligen? ;) Haha! 
 
Hur som helst, nu ligger jag helt utslagen i soffan igen.. Jag orkade verkligen inte ta tag i storstädningen, utan gjorde bara en ytlig städning och en uppfräschning på badrummet. Det får räcka! :) 
Jag vet inte riktigt vad det är med mig, både igår och idag har jag drabbats av ett fruktansvärt illamående på kvällen och en liten stund på morgonen. Jävligt obehagligt! Tror dock att det beror på mina proteinshakes jag dricker efter träningen.. Min kropp brukar reagera på sådana drycker, så jag bara väntade på att det skulle slå till förr eller senare. Får ta ett upphåll från dem helt enkelt och hoppas att det går över :) 
 
Annars då?
Arbetsdagen gick smärtfritt förbi och innan jag anlände hem till lägenheten var jag en snabbis på mammas jobb samt ett stopp på ICA City. När jag kom hem svirade jag om till träningskläderna och drog till Kypegården och sprang 5 kilometer. Tanken var att jag skulle ge mig på milen, men min kropp protesterade.. Det får bli en annan gång, kanske ;) Haha!
 
Jag skrev ju i fredags om min skoshopping, men glömde visa vad jag köpte!
Dessa godingar fick jag med mig hem för under 400kr, supernöjd! 

En liten lista.

Imorgon ska jag ha förfest här för ett gäng vänner och min lägenhet ser just nu ut som ett bombnedslag.. Badrummet äcklar mig och smutsen bara yr!
Så medan jag städar och fräschar till det här, så får ni läsa en liten rolig lista istället :) Men glöm inte att kika in här lite senare ikväll, då kommer ett ordentligt inlägg :)
 
Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?
Nej, roligare än så blir det inte ;) Haha!
 
En bild när du var 14.
Jag hittade ingen när jag var 14 år, men här är jag typ 17...? Ser ju ut som 14 dock.. 
 
En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara.
Tränad och nyduschad :)
 
Det absolut sorgligaste som hänt dig?
Att få hjärtat krossat, där och då var det outhärdligt. Men allt ont för alltid med sig något gott! :)
 
Det absolut roligaste som hände förra året?
Hela förra året var ett jävla guldår! Langar då en bild på mig och Frida, min partner in crime som var med mig på mina mest oförglömligaste stunder förra året :)
 
Senaste tre sms:en
Brorsan: Nej (angående Spotify)
Julia Sandqvist: Något för dig kanske? (angående jobb)
Lisa Carlsson: Okej, vi får ses en annan dag! (angående morgondagen)
 
Aktuell obsession
musik: Det kommer aldrig att vara över för mig - Håkan Hellström
tv-serie: Just nu? Grey's anatomy
kläder: Hm, svårt! Räknas skorna Nike air max 90 som jag dagdrömmer om?
mat: Sushi!
 
Drömkille/tjej?
Axwell och Kim Källström. Nej, jag kan inte välja.
 
En sak som du stör dig på hos andra.
Folk som går/kör bil långsamt framför mig och inte flyttar på sig. Kan bli fullkomligt rasande!
 
En dålig sida hos dig själv.
Mitt kontrollbehov. Önskar jag vore en mer "go with the flow"-kind of person. 
 
Bild på dig själv för exakt 5 år sedan.
Hahahaha! Jodå, detta är alltså från valborg år 2009.  
 
En maträtt du är sugen på just nu:
Är faktiskt ganska mätt, men de två chipspåsarna i skåpet som jag ska bjuda på imorgon skulle jag inte tacka nej.. 
 
Din plan för helgen?
Det är ju långhelg! Imorgon firar vi valborg hemma i Borås och på lördag är det födelsedagsfirande i Göteborg. Däremellan är det ganska oplanerat :) Den som lever får se!