Fredagen den 28 februari.

Åh, jag har verkligen haft en helt fantastiskt bra fredag! Hoppas att ni har haft det också :)
 
Arbetsdagen idag började med att jag körde och levererade filter till en utav våra kunder här i Borås och klockan 09:00 hade vi som vanligt produktionsmöte. Förmiddagen flöt på bra, och strax innan lunch fick jag in bokstavligen in över 100 order. Överdriver inte, utan det var ungefär 120 stycken små order som skulle läggas in! Så ni kan ju gissa hur snabbt min eftermiddag gick :) Härligt! 
 
Innan jag visste ordet av det så var klockan 15:00 och arbetsveckan var slut! Jag åkte en vända till MM innan hemfärd och köpte med mig lite godis till fredagsmyset :) När jag kom hem var det full rulle med disk, packa weekendbagen inför en helg i Stockholm och bytte om till träningskläder. Klockan 17:30 drog jag och Bella ut på en springrunda! Riktigt härligt :) 
 
Nu ligger jag här i min soffa och njuter av fredagskvällen. Alldeles ensam faktiskt, vilket var precis vad jag varit sugen på hela veckan. Söta Bella frågade om jag ville joina henne och Erik på deras fredagsmys, men jag tackade nej. En fredagskväll hemma i min soffa var min största vilja :) Så ikväll har jag hämtat thaimat på Spice and Rice och nu ligger jag som sagt i soffan och äter godis och kollar på Postkodmiljonären. Är dessutom löjligt stormförtjust i att Let's dance börjar ikväll, haha! ;)