#WelcomeKim!

Jag är ganska mållös för tillfället. Ni som är insatta i sportvärlden vet säkert vad jag talar om. Jo, givetvis om att Kim Källström är utlånad till superklubben Arsenal! Jag tappade hakan när jag läste om det första gången på Twitter tidigare idag. Det var lite för bra för att vara sant, men ju mer tiden gick, desto mer förstod jag att det var sant. Och för bara någon timme sedan så blev det officiellt på Arsenals hemsida.

Det blev inte riktigt en sådan fredagskväll som jag hade förberett mig på. Fredagsmys blev det ju såklart. Det blir det alltid när man är hemma :) Men jag missade helt alla bra tv-program, för jag var helt inne i min Twitter-bubbla. Jag uppdaterade flödet hela tiden för att hålla koll om dealen var klar. Och efter en alldeles för lång väntan för en otålig person som mig så var det äntligen klart!
 
Min älskade Kim Källström är numera utlånad till en av världens största klubbar! Vilket känns så sjukt overkligt. Jag förälskade mig i honom långt före han blev en storspelare, i sina första år i Djurgården. Jag har sedan dess följt och avgudat honom i varenda klubb han spelat i, och i varje med- och motgång han haft i det svenska landslaget. Och nu har han skrivit på för Arsenal. Jag tycker det är fantastiskt häftigt, och jag trodde aldrig att det skulle hända!
 
Är så himla glad för hans skull! :) 
 
Nu blev inte detta blogginlägget som jag tänkte att det skulle bli. Ni som inte är ett dugg fotbollsintresserade måste ha tyckt att detta var ett otroligt tråkigt inlägg, men då får ni tycka det ;) Haha!