Måndagen den 31 mars.

Herregud, det är skrämande hur fort mars månad har gått.. Jag säger säkert alltid det när en månad är slut, men denna gången har det verkligen gått otroligt fort :) Haha! Men tiden går väl fort när man har roligt antar jag, och mars har varit en väldigt rolig månad för mig :)
 
Dagen idag har verkligen gått fort. Killarna på kontoret är iväg på mässa i Stockholm denna vecka, så vi är i princup bara 3 stycken på kontoret nu. Känns lite smålyxigt faktiskt :) Så när man är mindre resurser, så blir det desto mer att göra för oss som är kvar. Det märktes av idag i alla fall :) 
 
Efter jobbet åkte jag hem till Borås och mötte upp Frida för en promenad. Vi tog 4,7 km-rundan vid Kypegården och det var riktigt härligt! En powerwalk och skvaller är verkligen den bästa kombinationen! :) Synd bara att man kommer ut på promenader så sällan, men ska verkligen försöka ta tag i det! :) 
 
Var tillbaka i lägenheten igen vid 18:30-tiden och sedan dess har det varit fullt upp. Efter duschen tog jag tag i helgens diskberg. Orkade inte ta tag i det innan vi åkte till Ikea i lördags, så jag visste vad som väntade när jag kom hem ;) Haha! Efter dusch, disk och kvällsmat så packade jag upp allt från helgen. Träningsväskan, weekendbagen, tvättpåsen och Ikea-shoppingen! :) Köpte inte så mycket, men det lilla jag fyndade är jag otroligt nöjd över!
 
Ursäkta för dåliga bilder, men här är en liten del av min "makeover". 
Döskallen kommer från Chilli och pryder numera min tv-bänk. Ljusstakarna är nya från Ikea :) 

Solig söndag.

Denna soliga söndag har jag spenderat hemma i Torestorp. Jag och mamma vaknade strax efter 09:00 idag och startade dagen med en promenad i skogen. Solen värmde redan då, helt underbart! :) Sedan åt vi frukost ute på altanen och la oss ute i solen. Hoppas att mitt kritvita ansikte har fått sig lite färg nu så att man får se lite levande ut ;) Haha!

När vi tröttnade på att ligga ute i solen så åkte jag och brorsan upp till MM och handlade pulled pork till kvällens middag. Har aldrig ätit det tidigare, så ska bli väldigt spännande! :)
Klockan 15:00 var det dessutom dags för en mycket efterlängtad allsvensk premiär mellan Helsingborg och Djurgården.
Tyvärr spelades bara matchen i 40 minuter innan den avbröts av att ett gäng av djurgårdens supportrar stormade planen. Ett tragiskt dödsfall i samband med dagens match hade drabbat djurgårdsfamiljen. Vila i frid!
 

Lördagen den 29 mars.

Ursäkta tjatet om vädret, men hur jävla härligt är det inte? :) Fullkomligt älskar det!

Idag vaknade jag och Julia redan vid 06:00-tiden och kunde inte somna om. Vi låg kvar i sängen och tjatade och skrattade i ett par timmar innan det var dags att gå upp och fånga dagen.

Dagens planer har sedan länge varit att åka till Ikea tillsammans med Frida. Hade väl hemskt gärna velat spendera denna underbara dag i solen på en uteservering eller något, men icke! ;) Vi styrde kosan mot Kållered och spenderade ett par timmar inne på Ikea. Jag fick köpt lite måste-ha-saker, bland annat ett överkast och en morgonrock! Äntligen fick jag tummen ur, och billig var den ju också :) Lyckad shopping med andra ord!

När jag hade släppt av Frida hos hennes bror i Kinna så styrde jag kosan mot Torestorp, och här har jag spenderat dagen och kvällen. Jag, mamma och pappa satt ute på soldäcket hela eftermiddagen och ansiktet fick sig en lite röd nyans ;) Haha!
Nu ikväll har vi premiärgrillat! Så gott! Kött och majskolvar, mums :) Som tilltugg före åt vi nachotallrik. Lördagslyx! :)