Lördagen den 29 november.

Att jag fortfarande lever är ett under.. Är så jävla bakfull att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, och klockan är över 20:00 (!!) Är det ens tillåtet att vara bakfull vid den tiden? Usch och fy! Aldrig mer! ;) 

Såhär dåligt har jag dock inte mått hela dagen.. Och tur är väl det! Jag sov i Göteborg inatt och klockan ringde och väckte oss klockan 08:00. Drygt 4 timmars sömn. Från klockan 10:00 och 6 timmar framåt spenderades i Arenahallen i Skene. Det har varit fotbollscup där idag. Jag var DJ och killen var speaker :) Riktigt kul faktiskt!

Klockan 16:00 slog bakfyllan till som en käftsmäll och jag tvingades åka hem. Tack för den! Nu ligger jag inne på flickrummet hemma i Torestorp och tänkte kolla ikapp några avsnitt Paradise Hotel. 

När bästis tweetar detta. 
Jag är så jävla tok-kär!! 

Fredagen den 28 november.

Jag hinner verkligen inte uppdatera med något vettigt inlägg idag. Livet kommer i vägen, men nu sitter jag i bilen påväg till Göteborg och då passar jag på med en snabbis. Så att säga :)

Idag var det dags för dag två på vår sälj- och ledarskapsutbildning och det var väldigt givande! Man är lite full i huvudet nu, men jag tror att man får användning av det när man får smällt allt :) 

Jag var hemma i Borås igen strax efter 17:00 och då var det bara att slänga sig i duschen och fräscha till sig på nytt. Det är dags att fira Amanda som snart fyller år! Ska bli kul att få träffa tjejerna igen :) 

Ha en härlig fredagskväll! 

Jag har skaffat mig en selfie-stick! Huuuur kul som helst ju! :)