Fredagen den 31 oktober.

Herregud vilken fredag det har varit hittills! Började dagen med att fakturera fel kund på över 100 000 kronor. Inget superkul sätt att starta arbetsdagen på ;) Haha! Men det var bara att sätta igång med att göra internfakturor, ny order, ny följesedel, ny faktura, etc. Men det löste sig till slut, och ingen skada skedd :) Den första timmen gick därför väldigt fort, och klockan 09:00 var det dags för produktionsmöte. Sedan har dagen gått i ett. Första gången jag kollade på klockan så var det 20 minuter kvar tills vi skulle sluta. Så ja, min fredag har gått blixtfort!

Nu är jag i alla fall hemma igen! Efter jobbet gjorde jag några snabba ärenden i Kinna. Ett besök på Apoteket och ett på Systembolaget. Så nu är jag helt redo för fest imorgon ;) Haha!
Jag ska alldeles strax sticka in till duschen och fixa iordning mig. Ikväll är det middag hemma i Torestorp som gäller! Det är nämligen dags att presentera snubben för familjen! Så vi får väl se hur detta går ;) Haha! Jag är ju dock mer nervös än vad han är.. Men det ska nog gå vägen :)

Slut med lathetsfasonerna, dags att sätta igång! Så jävla härligt med fredag förresten!!!
Ha en fin fredagskväll! :)

 

Torsdagen den 30 oktober.

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut, och snart är vi inne i november. Läskigt så fort det går! Jag sitter här i soffan och hade tänkt att kolla ikapp lite repriser som jag missat i helgen. Det är fullt upp hela tiden numera, så alla tv-program som jag gillar missar jag. Gårdagens Grey's anatomy till exempel ;) Haha! 
 
Arbetsdagen idag har känts väldigt lång, även fast jag har haft fullt upp hela dagen. Fick ett väldigt roligt besked strax innan jag skulle sluta för dagen, nämligen att våra avvikelser blivit godkända och Filtex får ha kvar sina ISO-certifikat! :) Hela revisionen har legat som en tung sten på mina axlar, och det känns så otroligt skönt att ha blivit godkänd. Nu kan jag släppa det helt tills nästa år ;) Haha! 
 
Efter jobbet hade jag velat gå på spinning. Men min förkylning vägrar ge med sig, så jag fick snällt avboka. Spinning kanske inte är den ultimata träningen om man är förkyld, däremot funderar jag på att gå på CxWorx imorgon istället. Får se hur kroppen känns :) 
 
Istället har jag haft en riktig fixar-kväll här hos mig. Jag har bytt sängkläder, rensat i garderoben, förberett lite inför lördagens maskerad, diskat, duschat, rakat benen och påbörjade (igen) med att bygga ihop mitt sängbord. Denna gången kom jag så långt att jag tog ur alla delar ur kartongen, men la snabbt tillbaka allt igen ;) Haha! En annan gång säg!
 
Nu ska jag sätta igång med några missade repriser och sedan krypa till sängs. Ser verkligen fram emot att få lägga mig nydsuchad i nya lakan :) Finns det någon härligare känsla? 
 
Bilder från gårdagens lyckade after work. Middag på The Barn och slutligen drinkar på Loulou.

Onsdagen den 29 oktober.

Jag slänger upp ett snabbt inlägg nu innan jag sticker ner och hämtar Frida (Svedberg) på hennes jobb. Kvällen är fullspäckad, så bäst att passa på :)
Efter jobbet är det nämligen after work som gäller! Jag, Frida och Bella har ett bokat bord på The Barn i Göteborg klockan 18:15 :) Har ju varit där en gång tidigare, och jag älskar det stället! De serverar världens godaste hamburgare, så jag var inte särskilt svårflirtad första gången jag var där ;) Haha!

Arbetsdagen har gått i en rasande fart, och trots att min förkylda skalle inte riktigt alltid hängde med så gick dagen smärtfritt förbi ;) Haha! Min förkylning håller fortfarande på att irritera mig och jag blir galen! Hatar verkligen att inte känna mig helt kry. Och inte nog med det! Jag har dessutom träningsvärk från helvetet i främst lår och skuldror från måndagens cirkelpass. Känner mig alltid lite ynklig i sådana här situationer ;) Haha! Men ingenting ska få stoppa mig från helgens roliga planer :) Jag är bortbjuden på maskerad och det ska bli så kul! Mer om det lite längre fram :)

Nej, dags att hoppa in i bilen och styra kosan mot Göteborg! Ha en fortsatt härlig onsdag :)