Måndagen den 29 september.

Jag kom alldeles nyss hem från Göteborg, därav den sena uppdateringen. Mitt älskade Djurgården intog stan, och då gör jag detsamma :) Jag åkte in direkt efter jobbet, mötte upp Ellen på arenan och efter en snabb hamburgarmiddag på Max så intog vi våra platser. Första raden allra längst fram. Kunde väl knappast bli bättre :)

Eller ja, resultatet hade ju kunnat bli betydligt bättre.. Så jävla tråkigt att inte få med sig 3 poäng hem ikväll!
Men bortsett från den tunga förlusten så var kvällen mycket trevlig! :) Nu ser jag dock ännu mer fram emot när Djurgården intar Borås och Borås arena i slutet av oktober.

Arbetsdagen gick även den smärtfritt förbi. Jag hade faktiskt en gnutta måndagsångest imorse när klockan ringde. Var liksom inte alls sugen på en ny arbetsvecka. Men den ångesten försvann lika fort igen :) Har fått lära mig lite nytt på kontoret idag, nämligen lite ekonomi! Närmare bestämt leverantörsreskontra. Vår ekonomiansvariga åker snart på semester i över en månad, och då hoppar jag in som stand in ;) Jag och siffror går ju inte riktigt hand i hand, men vi får hoppas att jag inte lyckas köra företaget helt i botten under tiden, haha!
 
Nu tickar klockan på och jag ska inta sängen :) Godnatt allesammans!
 
Alltid oavsett. ♥

Söndagen den 28 september.

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag har haft en väldigt bra helg. En lugn, men bra. Nästa helg är jag dock redo att snöra på mig klackskorna och inta dansgolvet igen ;) Men det kan vi ju ta då ;) Haha!

Igår blev det filmtittande hos mig. Vi kollade på Yrrol och Paranormal activity. Alltså, Yrrol! Vilken jävla film! Trots att ha sett den filmen säkert 10 gånger så skrattade jag så jag grät. Hysteriskt rolig! 

Idag var jag bjuden på lite födelsedagsfirande hos Mikaela! Hon hade styrt upp lite kafferep med sju sorters kakor och tjejsnack :) Mycket trevligt! 

Kvällen spenderas i tv-soffan här hemma i Borås. Paradise Hotel-maraton, pizza och naturgodis. Älskar att ha egentid :) Söndagar är den heligaste av alla dagar. Söndagar och fredagar ;) Haha!


Lördagen den 27 september.

Japp, en lugn helg var verkligen vad jag behövde denna veckan! Det har varit fullspäckade helger nu de senaste, och det tar på energin till slut ;) Haha!

Jag kom hem från Göteborg för inte så längesen. Det har varit en lättsam dag med bland annat damfotboll på Johanneberg på förmiddagen. Iskallt var det! Men ibland får man bita ihop och ställa upp ;) Ja, jag var åskådare och ingenting annat, haha!
Sedan dess har jag hunnit med att ta en dusch, städa upp och dammsuga i lägenheten och betalat mina räkningar. Sådana där tråkigheter som måste göras ;)

Och påtal om tråkigheter! Jag tror att jag har lyckats åka på någon typ av infektion i ögonen! Fruktansvärt obehagligt. Kunde knappt sova inatt på grund av smärtan och när jag vaknade imorse så var dem helt variga. Mm, så härligt! Så hela dagen idag har jag varit tvungen att gå utan linser, vilket resulterar i att jag i princip är halvblind. Ögonen börjar dock bli lite bättre, men är fortfarande väldigt röda och irriterande. Tror att lite för gamla linser är boven i dramat. Så jag har bara mig själv att skylla ;) Haha!

Kvällen ser ut att bli lugn här hemma i Borås. Ska försöka streama Arsenal som spelar mot Tottenham om en halvtimme :)