Torsdagen den 30 april.

Idag är det valborgsmässoafton! Inget som man kanske firar supermycket nu, men jag minns när vi gick på gymnasiet.. Jävlar vad vi skulle fira då! Fullpackade bilar ner till Varberg och Societén, alldeles för tunna klänningar och lite för mycket vin i kroppen ;) Haha! 

Idag ser planerna lite mer annorlunda ut.. Jag ligger här i soffan hemma hos Peter i Göteborg. Han är påväg hem från jobbet, så han borde vara här snart :) 

Jag själv anlände alldeles precis. Innan jag hamnade här åkte jag och parkerade bilen på ett billigt ställe och dessförinnan så har jag jobbat. Eller "jobbat" kanske jag borde skriva.. Har inte kunnat göra ett skit på kontoret idag, trots att högen av måste-göra-saker växer.. Hoppas innerligt att servern är igång på måndag! Men inget som jag kan påverka nu ändå, så jag tänker njuta av ledigheten :)

Kvällens planer är ganska oplanerade för tillfället. Det är Håkan-fest + quiz på Kontiki ikväll.. Jag har försökt få med någon utav mina Håkan-vänner, men lyckas sådär.. Hoppas att Peter kanske har lust att följa med på quizet i alla fall ;) Haha! Känner att jag har stor chans att vinna faktiskt! 

Trevlig Valborg till er!

Ni vet väl att det är denna låten som gäller som soundtrack ikväll?