Måndagen den 31 augusti.

Idag är sommaren officiellt över om vi ska vara kalenderpetiga. Sista augusti idag och imorgon går vi in i september. Konstigt nog känner jag mig mer redo än någonsin att inta hösten :) Brukar alltid ha grov ångest när sommaren övergår till höst, men i år ser jag det mer som en nystart.
 
Just nu sitter jag väldigt nöjd och belåten hemma i tv-soffan. Tidigare ikväll kom jag nämligen iväg på mitt första träningspass på mycket länge! Har varit sekunder ifrån att avboka hela dagen, men tog mig i kragen och stack iväg ändå. Till min stora lycka fick jag sällskap av Mimmi också, och tillsammans tog vi oss igenom ett extremt svettigt pulspass i spinning! Känslan efteråt är helt oslagbar! :) Så himla härligt!
 
Efter träningen svängde jag förbi ICA City och handlade mat till veckans matlådor. Denna veckan tog jag min lathet ett steg längre då jag köpte färdigkryddade kycklingfiléer som bara skulle in i ugnen, och till det blev det råris och wookade grönsaker ;) Älskar att göra det lätt för mig, haha!
Nu är jag väl värd att spendera kvällens sista timmar framför tv:n med gott samvete. 
 
Ha en fin måndagskväll!
 
Låt mig presentera mitt senaste tillskott i garderoben!
Finns inget som jag tycker är så sexigt som en off shoulder-topp, särskilt matchat med skinnbyxor :)

Söndagen den 30 augusti.

Jag befinner mig i skrivande stund på Borås arena. Det börjar mer eller mindre bli en vana såhär på söndagarna ;) Haha! Andra halvlek blåstes precis igång och då är det ett perfekt tillfälle att uppdatera lilla bloggen. Den första halvleken spenderade jag genom att kolla på en dokumentär om Beyoncé på Peters mobil, haha! Pappa kommer bli så besviken på mig när han läser det här ;) Haha! 
Men Peter är nöjd, för ju mer distraherad jag är av annat, desto mindre stör jag honom, haha! 

Hur som helst, det har varit en väldigt lugn söndag idag. Jag vaknade redan klockan 08:00 och kunde inte somna om. Men jag lät Peter sova ut idag, så jag tog en dusch, diskade och läste innan jag väckte honom 3 timmar senare :)

Vid 13:00 hoppade vi på bussen mot Kinna, hämtade min parkerade bil och körde vidare mot Borås. 
Även kvällen blir lugn. Kristallengalan är ju klockan 20:00, så den ska jag se :) Ska nog sticka ner till affären och köpa lite lösgodis också. Älskar söndagskvällar! :)

Nu är det 40 minuter kvar av matchen, och de minuterna tänker jag ge min fulla uppmärksamhet till fotbollen ;) 

Lördagen den 29 augusti.

Ni anar inte hur skönt det känns att veta att man ska ha en nykter och lugn helg denna helgen. Minns inte när man hade det senast, så det är väldigt efterlängtat :) Bara vetskapen av att man slipper hoppa in i duschen nu och sminka sig och göra sig snygg är en ren lyx, haha! Jag sitter här osminkad i myskläder hemma hos Peter nu as we speak ;) Haha!

Idag har vi tagit det väldigt lugnt! Unnade oss en rejäl sovmorgon imorse och när vi kände oss utvilade åkte vi in till stan. Först en lunch inne i saluhallen och sedan shopping på stan. Jag åkte dock hem tomhänt, men Peter hittade en del :)
När vi kom hem igen så kollade vi på matchen mellan Djurgården - Halmstad. 3 viktiga poäng blev det till Djurgården! Underbart :)

Även igår hade vi en mysig kväll. Jag och killen hade en middagsdejt på Made in China på Tredje långgatan :) Jag var till en början lite skeptisk till maten, men där hade jag fel! Wow, vilken smakupplevelse! Många nya och annorlunda smaker, men så himla gott! :) Tips, tips!
 
Photo cred: @goagoteborg på Instagram!