Onsdagen den 30 december.

Det är en trött tjej som uppdaterar er ikväll!
 
Jag hade på något sätt lyckats vända på dygnet under min julledighet och nu när jag börjat jobba igen denna veckan så har jag inte kunnat vända tillbaks detta.. Har somnat supersent, sovit dåligt på nättena och vaknat när klockan ringer runt 06:00 varje morgon. Som tur är så har det inte märkts av på jobbet, däremot slog tröttheten deluxe till som en smäll på käften nu ikväll. Totaldäckade i tv-soffan när Peter var iväg och köpte mat och visste varken tid eller rum när han var tillbaka igen en halvtimme senare. Konstigt det där, haha! :)
Med det sagt så funderar jag på att försöka gå till sängs tidigt idag så att jag är mänsklig när klockan ringer ännu tidigare än vanligt imorgon. Ingen sovmorgon här inte, trots en ledig dag ;) Haha!
 
Men vad gör det?! Morgondagens tidiga timme beror på att vi ska hinna med flygbussen till Landvetter och sedan hoppar vi på ett plan till vår vackra huvudstad!! :) Innan läggdags igår spontanbokade vi nämligen en snabbvisit till Stockholm där vi ska skåla in det nya året! Nyårsplanerna vart oplanerade in i det sista och ingen av oss var supersugna på att styra upp någonting, så därför fick vi den geniala idéen att åka till Stockholm :) Ska bli så himla roligt!
 
Planet lyfter klockan 07:00 och vi stannar i två nätter! En tjejkompis till Peter har fixat hotell åt oss mitt i smeten :) Kommer bli så himla mysigt! 
Nu ska jag ta tag i packningen och sedan försöka få mig själv i säng i någorlunda bra tid ;) Ha en fortsatt fin kväll!
 
Live från tv-soffan på De Geersgatan ;) Haha!

Tisdagen den 29 december.

Hej på er!

Det blev inget riktigt inlägg igår, utan ni fick nöja er med en årsresumé i form av en lista istället. Hoppas ni gillar det! Jag själv älskar att läsa olika listor från andra personer :) Känns verkligen galet att det är nyårsafton i övermorgon!!

Hur står det till med er?
Med mig är det bara bra! Arbetsdagen idag gick i en rasande fart, och jag har äntligen fått tillbaka min motivation igen! Jag var lite trött på alltihop där innan julledigheten, men nu känner jag mig på banan igen :) Lite ledighet var nog vad jag behövde.

Nu är det full fart igen och det finns tusen saker att göra! Ingen mjukstart här inte ;) Haha!
Känns dock riktigt lyxigt att bara jobba tre dagar denna veckan och fyra dagar nästa vecka. Så lite mjukstart är det nog trots allt :)

Nu sitter jag och Peter här i tv-soffan och har precis kollat på Håkan på Ullevi-filmen. Jag såg den på tv:n igår, men Peter var inte hemma då så han kollade på den när jag kom hem från jobbet idag. Tröttnar aldrig på den filmen! :) Så bra!
 
Kvällen spenderas i samma spår verkar det som. Till middagen serveras det hemmagjord hamburgaretallrik och sedan ska Peter kolla på fotboll, så då tänkte jag kolla på Känn ingen sorg. Har verkligen fått feeling nu ;) Haha!
Ha en fin tisdagskväll!
 

Mitt år 2015.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, gud ja! Bland annat så tog jag ett stort steg in i vuxenlivet och blev sambo :)
Höll du några av dina nyårslöften? Jag jobbar inte med nyårslöften.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, bland annat så fick Sara en söt liten son i våras :)
Dog någon som stod dig nära? Nej.
Vilka länder besökte du? Det blev några resor i år faktiskt :) Ett par vändor till Danmark (Köpenhamn) i mars och i juni, Frankrike (Paris) i april och en svårslagen resa med gänget till Spanien (Calella) i juli! 

Lagbild på stans skönaste gäng i Spanien!! ♥
 
Är det något du saknat år 2015 som du vill ha år 2016? Helt ärlig så är jag faktiskt helnöjd med vad 2015 erbjöd. Ett nytt jobb i en ny stad och en lägenhet tillsammans med killen jag håller kär. Så jag kan faktiskt inte komma på något som jag vill ha 2016 som inte 2015 kunde ge mig :)
Vilket datum från 2015 kommer du alltid att minnas? Hm, inget speciellt datum kanske. Men resan till Calella kommer förevigt vara oförglömligt. Där skaffade vi oss både vänner och minnen för livet :)
Vad var din största framgång 2015? Att jag blev uppringd och erbjuden ett jobb på Manpower! Och ett personligt rekord på Göteborgsvarvet :) 
Största misstaget? Tycker att jag har hållt mig på banan rätt bra i år faktiskt :) Inga större utsvängningar av misstag här!
Har du varit sjuk eller skadat dig? Frisk som en nötkärna!
Bästa köpet? Flygbiljetter till diverse resemål :) 
 
En romantisk weekend i Paris. ♥
 
Vad spenderade du mest pengar på? Mat, drinkar och nöjen.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? Lush life - Zara Larsson.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, mycket gladare!
Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade tränat mer. Jag mår så mycket bättre i en stark och hälsosam kropp. 
Vad önskar du att du gjort mindre? Tjafsat med min pojkvän, tror jag. Onödiga bråk och tjafs tar så mycket energi och det kommer aldrig något bra ut av det. Skärpning till nästa år! :)
Gjorde någonting dig riktigt glad? Åh, jag har haft så många fina stunder i år! Alla after work's på Yaki da, alla kvällar på Andra långgatan, alla spontana aktiviteter som vi styrde upp under arbetsdagen och som resulterade i bakfylla på jobbet dagen efter, mysiga hemmakvällar med Peter, resor, när jag fick nytt jobb, massvis!! ♥ Har verkligen haft ett så fint år!

En av alla underbara sommarkvällar i Göteborg!! 
 
Vilka konserter var du på? Jag har inte varit på en enda konsert i år (!!) Skandal.. Därför kompenserar jag upp det med flera konserter kommande år istället :) 
Hur tillbringade du julen? För första gången på 24 år så spenderades julen annorlunda (bortsett från resorna till Thailand). Jag och Peter firade tillsammans :) Först med hans familj i Kinna och sedan med min familj och släkt i Torestorp. En mycket fin julafton!
Favoritprogram på TV? Har inte följt så mycket TV, men Bron är mycket svårslagen! 
Största musikaliska upptäckten? Miriam Bryant har tagit över mina spellistor nu de senaste månaderna :) Wow, vilken kvinna! 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det.
Blev du kär i år? Jag var kär redan när jag gick in i 2015, men blir nog lite mer kär för varje dag som går :)

Åh, vad jag tycker om dig! ♥

Vilken partykväll var 2015 års bästa? Jag har haft många bra kvällar i år, men jag tror att Andra långdagen i slutet på maj tar första pris! 
Hur firade du på din födelsedag? Jag blev firad i dagarna tre! På fredagen blev jag först uppvaktad av mina kollegor på jobbet och på kvällen firades jag av familj och släkt hemma i Torestorp. På lördagen blev jag firad av vänner med utgång på Lou Lou i Göteborg. På söndagen blev jag först bjuden på brunch av Peter och på kvällen gick vi på bio :)
Vad fick dig att må bra? Peter, mina vänner och min familj.