Tisdagen den 31 mars.

Lite jobbigt att jag hela tiden har varit inställd på att det är onsdag idag, när det i själva verket bara är tisdag.. Surt ;) Men dessa två dagarna har gått skrämmande fort, och så ser det ut att fortsätta. Så det går ingen nöd på mig! :)

Jag befinner mig just nu hemma hos Peter i Göteborg. Han är iväg på fotbollsträning med sitt damlag, men borde komma när som helst. Han har ingen tv och hans iPad är med honom, så jag sitter här och lyssnar på Håkan Hellström och har precis duschat och ätit sushi. Men nu börjar jag bli lite, lite rastlös.. ;) Haha! 

Att vi dessutom åker till Paris på lördag har jag svårt att förstå.. Väskan står fortfarande opackad, och jag vet inte riktigt när jag ska ta mig tid till att packa den.. Fredagen spenderas hemma i Torestorp och torsdagen är ännu ganska oplanerad. Tur att vi åker med Ryan Air så att det ändå inte blir så mycket att packa ;) Haha! 

Nu ska jag ringa och fråga om han vill bli hämtad, annars finns det risk att jag börjar klättra på väggarna här i lägenheten ;) Haha!
Godkväll på er!