Torsdagen den 28 maj.

Herregud, denna veckan sa verkligen bara swish! Kan inte fatta vart dagarna tar vägen? Har varit inställd på att det varit onsdag idag, men icke! Redan torsdagskväll och imorgon är det fredag :) Igen. Tror att en helg är precis vad jag behöver nu.. ;) Haha!

Jag behöver väl egentligen inte förklara längre hur jag har det nu, va? Klockan är 22:15 och jag fick precis en lugn stund. Jag måste lära mig att släppa saker och bara hänga med, men det är lättare sagt än gjort! Ikväll slutade det ändå med att jag hade tusen bollar i luften och har än inte hunnit dammsuga golvet. Åh! Men disken är diskad, tvätten är tvättad, väskan är packad och benen är rakade. Jag får vara nöjd över det :) Haha! 

Nu ligger jag här i sängen och ska försöka läsa lite i min nya bok som jag lånade tidigare i veckan :) Inte riktigt enligt plan, som sägs vara riktigt bra och lättsam! Precis vad jag är ute efter :)

Onsdagen den 27 maj.

Livet går i maxfart nu, och det är knappt att jag hinner med att andas! Det är fullt upp på jobbet och jag stressar upp mig i onödan för saker och ting som andra är hellugna med. Varför föddes jag som kontrollfreak? Varför kan inte jag också bara släppa allt och go with the flow? Haha, herregud! Jag kommer nog snart ner på jorden och kan andas normalt igen ;) Haha! 

Som sagt, dagen på jobbet har varit fullspäckad. När jag kom hem från jobbet var det bara att sätta sig med att kolla boende igen till vår resa. Vi bokade ju boende igår (trodde vi), men nu verkar det krångla och det stressar upp mig fruktansvärt mycket. Tur att min pojkvän är lugn som en filbunke så att han tar ner mig på marken när jag svävar iväg ;) Haha! 

Hur som helst, jag har varken diskat eller städat lägenheten på flera veckor och det gnager i mig. Även där ett stressmoment. Ja, ni vet ju hur jag är vid det här laget.. Minsta lilla som inte hinns med gör mig stressad deluxe ;) 
Men jag lämnade i alla fall min sketna lägenhet klockan 19:00 och åkte hem till Sandra istället. Där spenderade jag kvällen med glass, skvaller och sista avsnittet Grey's anatomy :) Väldigt mysig onsdagskväll! 

Nu ska jag ladda batterierna inför en lika fullspäckad morgondag :) Tur det är helg snart.. ;) Haha!

Tisdagen den 26 maj.

Ännu en stressig dag har passerat, och jag är helt slut i huvudet. Ska inte klaga, men pulsen är uppe i max på jobbet numera ;) Haha! Jag har inte jättemycket intressant att komma med idag, så det kommer nog bli ett ganska så kort inlägg.

Efter jobbet bytte jag om till träningskläderna och mötte upp Frida för en promenad runt Norrmalm. Den värsta träningsvärken håller på att försvinna nu, så snart kan jag gå som vanligt igen ;) Haha! Har även lovat mig att försöka hålla igång med träningen nu efter varvet, så om kroppen tillåter så kan det nog bli ett besök på Nordic Wellness imorgon.

Efter kvällens promenad lagade jag matlådorna som aldrig blev av igår. Kyckling och grönsaker är det som får mätta min mage de kommande dagarna :) Vid 19:30-tiden hämtade jag killen på stationen och sedan dess har kvällen spenderats i soffan. Vi är ett gäng som ska ut och resa i sommar, och idag bokade vi boende! Känns förbannat kul! :) Fortfarande lite overkligt, så vågar inte skriva för mycket :) Haha!

Nej, nu är det läggdags innan jag slumrar till här i soffan!
Ha en fortsatt fin tisdagskväll :)