Onsdagen den 30 september.

Kan ni förstå att det är oktober imorgon?! Jag gnällde lite i början av september att tiden går så sakta, men det har jag fått äta upp ;) Haha! Nu är september över och det är höst på riktigt imorgon.. Fast jag känner mig redo för det :)

Jag anlände precis hem till Peter. Det blev en lång dag på jobbet idag, från klockan 08:00 till klockan 20:00. Vi är mitt uppe i att byta datasystem, så vi var beordrade att jobba över idag. Jag trodde det bara skulle vara i en timme, men det visade sig vara tre timmar ;) Haha! 

Inget mig emot dock! Jag älskar att jobba, och jag älskar det ännu mer när jag känner att jag har koll på läget :) Arbetsdagen har gått så himla bra och även de tre sista timmarna nu ikväll. Chefen bjöd oss alla på nötter, protein bars och sallad. Så vi var fullt utrustade för övertid! :) 

Nu ska jag ta en dusch och sedan mysa ner mig i sängen bredvid Peter och kolla klart Bron säsong 2! Snart kan vi börja kolla på säsong 3 :) YAAAY!

Tisdagen den 29 september.

Hej på er!
 
Jag slänger upp ett inlägg här innan jag sätter igång med kvällens måsten :) Jag kom hem för en stund sedan. Direkt efter jobbet gjorde jag en snabb mellanlandning hemma i lägenheten innan jag åkte iväg på kvällens träning. Till min stora förtjusning visade det sig att det var spinning i lagom tid så att jag skulle hinna dit utan att behöva stressa ihjäl :) Det var riktigt skönt att få svettas ordentligt under en hel timme! 
 
Träningen var slut klockan 20:00 och jag styrde bilen mot ICA City och handlade mat till veckans resterande matlådor. Har blivit lite si sådär med kosten de senaste dagarna eftersom jag inte varit hemma och kunnat laga mat, så ser fram emot att få äta lite nyttigare nu de kommande dagarna :) Kyckling i ugn och broccoli blir det som får mätta magen. 
 
Även arbetsdagen har gått i en rasande fart. Har suttit i telefon i princip hela dagen så var helt mosig i huvudet när dagen var slut klockan 17:00. Imorgon är vi beordrade att jobba övertid i minst en timme eftersom vi ska byta datasystem, så det är en del som måste göras inför det. Företaget bjuder dessutom på sallad, så det kommer inte gå någon större nöd på oss tror jag :) Dock missar jag mina två favoritpass som är på onsdagskvällarna, men jag överlever! Kompenserar upp det med mys hemma hos killen istället :)
 
Nu ska jag betala räkningar, packa upp och packa om mina väskor och sätta igång med maten :) Ha en fortsatt bra tisdag!
 

Måndagen den 28 september.

Hej på er!

Jag slänger upp ett snabbt inlägg mellan dusch och serietittande :) Tanken var att jag skulle åka hem efter jobbet idag för att undvika allt flängande, men eftersom killen fortfarande inte är helt kry så stannade jag kvar i Göteborg hos honom. Det är väl det minsta som flickvän man kan göra tänker jag :) Haha!

Så direkt efter jobbet mötte jag upp honom i stan och vi kom alldeles nyss hem. Han har köpt en Apple-tv precis, så han sitter och kollar på Elfsborg och jag ska strax ta en dusch. 

Dagen på jobbet gick bra idag. Förmiddagen var lite seg, fick aldrig in ett bra flow.. Men eftermiddagen bara försvann i all hast! När måndagen väl är gjord så brukar veckan flyta på bra sedan :)
Nu ska jag sticka in till duschen och sen ska vi krypa ner i sängen och kolla på serier. Kan absolut tänka mig sambolivet ihop med honom, haha! ;)