Tisdagen den 30 augusti.

Jag har satt Gossip Girl lite på paus nu medan jag snabbt skriver ihop detta inlägget :)

Idag var jag äntligen tillbaka på jobbet efter ett par dagars sjukdom. När man är frisk och kry så nästan längtar man ibland efter en sjukdag eller två, men sen när dessa dagar kommer så är det inte ett dugg roligt.. Inte nog med att man inte mår bra, man blir ju så himla rastlös också! I alla fall jag :) Så med andra ord så var det skönt att vara tillbaka på jobbet igen!

Arbetsdagen gick i en rasande fart. Man har alltid lite extra att jobba ikapp när man missat en dag, och sen var det bara allmänt mycket att göra :)

Direkt efter jobbet hoppade jag på bussen hem, bytte snabbt om till träningskläder och mötte sedan upp Sandra vid Redbergsplatsen. Vi hade inte setts på närmare två månader, så det är alltid lika härligt att ses på en promenad och prata ikapp om allt det senaste :) Vi gick i närmare en timme, och jag tror inte vi var tysta i en sekund, haha! Det är verkligen kul att ha henne i samma stad :)

När jag kom hem igen hoppade jag in i duschen, åt lite kvällsmat och placerade mig i soffan. Peter gick ut strax efter jag hade kommit in, han ville också röra på sig lite så jag har plöjt igenom ett par avsnitt Gossip Girl nu :) Ingen tråkig tisdagskväll!