Måndagen den 29 februari.

Insåg precis att jag helt glömde av årsdagen på den här bloggen i söndags förra veckan, närmare bestämt den 21 februari. Kan ni förstå att jag har uppdaterat denna bloggen nästan dagligen i sex års tid?! Galet! Den största anledningen till att jag faktiskt fortsätter uppdatera som jag gör är för att det är så otroligt roligt att ha att kolla tillbaka på! Tänk liksom när jag är runt 40 år och har egna barn.. :)
 
Hur som helst, ny vecka och nya möjligheter!
Av någon märklig anledning så känner jag mig ovanligt peppad på denna veckan. Jag har inga direkta planer alls för denna veckan, så vart denna peppen kommer ifrån vet jag inte riktigt ;) Haha! Men arbetsveckan började i alla fall väldigt bra! Känner mig fruktansvärt stressad på jobbet bara, men ändå en skön stresskänsla som jag känner att jag kan klara av.
 
Nästan hela dagen idag har bestått av att delta i flera olika möten. Den lilla tiden som jag spenderade vid mitt skrivbord gick åt till administrativa arbetsuppgifter. I slutet och början på varje månad är det alltid lite extra att göra. Stänga annonser, skriva nya och lägga ut, ta bort gamla processer och lägga upp nya, etc. Därför bestämde jag mig för att ta med mig datorn och jobbet hem när arbetsdagen var slut. Hann inte klart allt jag ville bli klar med och kan fokusera så mycket bättre när det är lugn och tyst runt omkring!
 
Sagt och gjort! När klockan slog 17:00 sprang jag snabbt från kontoret och mötte upp Peter vid stationen. Där hoppade vi på bussen och åkte ut mot Backaplan för att spana och provsitta en soffa som vi hade kollat ut på nätet. Den var lika fin i verkligheten, så den ska vi beställa hem nu i dagarna! :) Vi hann även med en snabb vända på Chilli där jag köpte en superfin blomvas! Den var slående lik den fina dagg-vasen från Svenskt tenn, men ungefär 2600 kronor billigare ;) Haha!
 
När vi kom hem satte jag igång och jobbade, och blev alldeles precis klar! Peter ligger redan nedbäddad i sängen och lyssnar på podcast. Jag funderar på att stänga av här och krypa ner och sällskapa :) Är galet trött, så lite extra sömn hade varit bra!
 

Söndagen den 28 februari.

Hej på er!

Det har ju en tendens att bli ett litet uppehåll i bloggen under helgen, och igår var inget undantag. Denna gången kan jag inte heller skylla på att det inte fanns tid, eftersom jag spenderade halva lördagen på ett tåg från Stockholm. Så tid fanns det egentligen gott om ;) Haha! 

Hur som helst, nu sitter jag och Peter i bussen från Kinna till Göteborg. Hela dagen har jag spenderat hemma i Torestorp, medan Peter har varit en vända i Landvetter och spelat fotbollsmatch med sitt damlag. Innan vi åkte hem mot Göteborg igen så gjorde vi en snabb mellanlandning och hälsade på nytillskottet i Elvemo-klanen. Peters storebror och hans fru fick en liten son i fredagskväll, och vi ville självklart hälsa på den lilla sötnosen :) Och herregud, det var det sötaste (och minsta!) jag någonsin sett. Mitt hjärta smälte! 

Kan också berätta att min korta vistelse i Stockholm med kollegorna blev mycket lyckat! Givande konferens på dagen och god middag på kvällen. Alltid lika roligt att få träffa kollegorna från kontoret i Stockholm också :) 
Lördagskvällen spenderades sedan hemma i Torestorp där vi firade brorsan som fyllde år för några veckor sedan. Bättre sent än aldrig! :) 

Nu ska vi raka vägen hemåt, med ett snabbt stopp på den närliggande thairestaurangen och köpa med oss mat hem. Resterande kvällen spenderas i tv-soffan :) En riktigt bra söndag med andra ord!

Fick dessutom lite vårkänslor tidigare idag när vi kunde sitta ute och fika :)

Fredagen den 26 februari.

Såhär tidigt har jag nog aldrig uppdaterat bloggen förut ;) Men jag står här vid busshållplatsen alldeles ensam och väntar på bussen, och det är 10 minuter kvar tills bussen ska komma så jag kan lika gärna kika in här och döda lite tid så länge ;) Haha! Jag blir alltid lika nojig när jag ska åka buss och har ett tåg att passa, och det resulterar alltid i att jag får stå och frysa i väntan på bussen i flera minuter, haha!

Jaja, så är det med det.. :) 
Äntligen fredag idag! En lite annorlunda fredag för min del då eftersom vi ska till Stockholm. Det är affärsplanering som ska göras, vad nu det innebär? Men alltid kul att träffa kollegorna från Stockholmskontoret :) Ikväll blir det tvårättersmiddag på en mysig restaurang i Gamla stan. Så trots den tidiga timmen nu så går det ingen större nöd på oss idag :)

Nu har jag dödat 3 minuter med hjälp av detta inlägget och det är drygt 6 minuter kvar tills bussen kommer... Segt! 
Hur som helst, ha en riktigt fin fredag mina vänner! :)