Onsdagen den 23 mars.

Det blev en lite annorlunda dag idag mot vad jag hade ställt in mig på. Hade tänkt att jobba på som vanligt fram till klockan 17:00 och sedan gå direkt till gymmet och köra ett pass. Men en timme in i arbetsdagen så var det bestämt att jag skulle sluta två timmar senare än tänkt, och därmed var träningspasset avbokat ;) Haha! Så kan det gå ibland!

Jag har gnällt lite över att jag känt mig lite understimulerad nu det senaste, men idag fick jag äta upp det och var istället glad att jag fick två extra timmar! ;) Det ramlade in uppdrag efter uppdrag, och nya annonser och processer skulle göras. Superkul! Klockan 12:00 bjöd chefen hela avdelningen på lunch på en närliggande restaurang och stora delar av eftermiddagen spenderades i olika möten. En fartfylld och rolig dag på jobbet helt enkelt! :)
 
När jag satt där på kontoret klockan 18:00 ringde jag hem till Peter och önskade en krämig pastarätt när jag kom hem. Och världens bästa som han faktiskt är så pallrade han sig iväg till affären, lagade en supergod middag som var färdig lagom tills jag kom hem och tända ljus stod på bordet. Älskar honom så mycket för det! ♥
 
Nu sitter vi här i tv-soffan och kollar på Sveriges mästerkock, även fast jag mest sitter och väntar på att Grey's anatomy ska börja :)
 

Tisdagen den 22 mars.

En tisdag mitt i livet börjar att lida mot sitt slut. Finns egentligen inte så mycket att rapportera idag, mer än att det har varit en fin tisdag :) Att jag har börjat gå till jobbet på mornarna gör så himla mycket! Underbart! Innan var tisdagar veckans värsta dag, men den har bytt plats mot måndagen istället. Helt klart!
 
Arbetsdagen gick i alla fall smärtfritt förbi, och direkt efter jobbet var det tänkt att jag och några kollegor skulle spela shuffleboard på Biljardpalatset. Men vi alla var ganska så trötta och en del kände sig inte helt krya, så vi sköt upp det till lite senare :) Skönt att vara hemma i god tid istället. Och framför allt spara pengar. Har lite ångest över den dubbla hyran som vi ska betala denna månaden.. Så alla slantar som går att spara är värdefulla nu ;) Haha! 
 
Istället hängde jag här hemma med Peter en stund innan han drog iväg på fotbollsträning, och sedan han stack så har jag lagat middag och kollat på OC. På kvällens meny stod det köttbullar och pasta, en middag i högsta klass ;) Haha!
 
Nu ska jag kolla klart på detta avsnittet och sedan krypa till sängs :)
 

Måndagen den 21 mars.

Vilken underbar måndagskväll jag har haft idag! :) Behöver jag ens nämna att vädret gör mig på ett sådant härligt humör? Jag startade dagen med en morgonrunda till jobbet, vilket tog närmare 20 minuter :) Så himla superlyxigt att starta dagen på det sättet! Bestämde mig även för att gå hem från jobbet också :) 
 
Arbetsdagen har dock varit otroligt seg.. Hade noll motivation till all typ av arbete idag. Måndagar brukar kännas så numera, och jag fattar inte varför. Hoppas att resterande vecka går smidigare förbi :)
Efter jobbet var det tänkt att jag skulle gå på ett spinningpass, men när Ellen slängde iväg en förfrågan och promenad och kvällsmat istället så var valet enkelt!
 
Så istället gick jag hem, bytte om till lämpligare kläder och mötte upp Ellen på spårvagnen påväg mot Slottskogen. Väl framme gick vi en uppfriskande och härlig promenad i solnedgången i Slottskogen och sedan hoppade vi på vagnen till Ellen som bjöd på frallor och te :) Så himla härlig måndagskväll! ♥
 
Och eftersom jag inte uppdaterade här igår så kan jag snabbt återkoppla om lördagen! En kväll som blev superlyckad :) Vi hade lite inflyttningsfest hos oss, och sammanlagt var vi runt 10 partyglada tjejer och killar! När klockan var strax efter midnatt drog vi till pianobaren och sedan vidare till Noba. En rolig kväll!
 
Söndagen startade med en promenad till affären och pizzerian och avslutades med en promenad med Frida (Svedberg) och till sist tv-serietittande i sängen innan läggdags :) En mycket fin söndag!