Onsdagen den 30 november.

Det finns egentligen bara en enda sak jag skulle vilja skriva om idag, allt annat känns faktiskt ganska så oväsentligt.
JAG OCH PETER HAR FÅTT ETT FÖRSTAHANDSKONTRAKT PÅ EN LÄGENHET MITT I CENTRALA LINNÉ!!
 
Ja, den meningen har jag länge längat efter att få skriva, så den får stå med versaler och många utropstecken! :) Åh, vad det känns så oerhört bra ♥ Efter tre flyttar bara i år så känns det som att en tung sten sakta lyfts av våra axlar. Nu får vi bo kvar hur länge vi vill, med våra namn på dörren :) Wow, vilken känsla!
 
Hela processen har gått väldigt fort. I torsdags förra veckan var vi på visning av lägenheten, tillsammans med två andra par. I måndags fick vi ett samtal av hyresvärden som frågade om vi fortfarande var intresserade, igår bokade vi tid för kontraktskrivning och idag klockan 16:00 skrev vi på kontraktet. Vi har inte vågat ta ut vinsten i förväg, men först nu kan vi andas ut och njuta :) ÅH! Lyckan är total! ♥
 
Och inte nog med det! Har haft en supermysig onsdagskväll med mina kollegor och vår chef direkt efter jobbet. Klockan 17:30 hade vi ett bokat bord på tapasrestaurangen Mañana på Kungshöjd. Vi drack varsin mojito, öl och åt gudomligt god tapas! Så mysig kväll :) En liten belöning till oss alla efter bra slit nu i höst, där vi har uppnåt målet vecka efter vecka. Heja oss!!
 
Nu ska jag återgå till planeringen med flytt och lägenhet. Vi är mitt uppe i adressändring och andra roligheter :)
 
 

Tisdagen den 29 november.

Hej på er!

Jag och Peter är nyss hemkomna efter en kväll i biosalongen. Det är så regnigt och ruskigt ute, så det var mysigt att gå in i biosalongen och spendera kvällen där inne :) Filmen som vi såg hette Magiska vidunder och var man hittar dem, och boken är skriven av Harry Potter-författaren J.K Rowling.

Kanske ingen film som jag hade valt om jag fick bestämma, men för en gångs skull så fick Peter bestämma film, och då fick det bli denna :) Filmen utspelar sig 70 år före Harry Potters äventyr tar vid. Eftersom jag inte är någon beundrare av varken Harry Potter eller liknande historier så föll kanske inte denna filmen riktigt mig i smaken heller.. Men som sagt, bio är alltid mysigt oavsett :)
 
Annars då?
Arbetsdagen gick som vanligt väldigt fort.. Jag har suttit med andan i halsen de senaste veckorna eftersom jag haft så galet mycket att göra, men nu har det börjat lugna ner sig litegrann. Känns skönt såklart, samtidigt som jag älskar att ha sitta med andan i halsen också, haha! Men skönt i alla fall att slippa jobba hemifrån på kvällarna :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en fortsatt fin tisdagskväll!
 
 

Måndagen den 28 november.

Godkväll!

Har ni haft en bra måndag? Det har jag haft! Vi har haft två nya kollegor hos oss som började i vår arbetsgrupp idag, superkul! :) Efter årsskiftet kommer vår arbetsgrupp bli som ny efter alla förändringar som sker.. Två har fått nytt jobb och en ska gå på mammaledighet. Så i februari är det jag som är äldst i gemet. Så sjukt! Känns som att det var igår som jag var nyast av dem alla ;) Haha!
 
Hur som helst, min röst har fortfarande inte hämtat sig från helgens konserter.. Den är fortfarande putsväck?! ;) Haha! Jag har helt fel jobb för att inte ha en röst, då 90% av min arbetstid är att prata i telefon. Men som tur är så har jag galet mycket administration att göra, så arbetsdagen gick väldigt fort ändå. Imorgon hoppas jag dock att min röst är tillbaka igen. Dricker te och hoppas på det bästa :)
 
Nu sitter jag och Peter i soffan och slötittar på tv. Varför går det inga bra program på måndagar, tisdagar och onsdagar? Känns som om alla veckans bra tv-program trycks ihop på torsdagarna :) Haha!
Hur som helst, vad tycker ni om min fina pyjamas som jag köpte i fredags förresten? Jag bor ju bokstavltigt talat i myskläder när jag är hemma, och då kan det vara kul att känna sig lite fin samtidigt :) Älskar den! ♥