Måndagen den 31 oktober.

Jag ska fatta mig ganska kort här idag. Ligger i sängen och är helt genomfrusen. Kvällen har vi nämligen spenderat på ett regnigt Ullevi, och kollat på matchen mellan IFK Göteborg och Elfsborg. Egentligen ingen match som ligger mig varmt om hjärtat, men desto mer hos Peter. Så jag hängde med som sällskap helt enkelt (och för att slippa träningen..) Men imorgon finns det inga ursäkter, utan då är det jag som gör comeback efter födelsedagsfirande och envisa förkylningar! :)

Har ni haft en bra måndag annars? Jag har inte så mycket att klaga på faktiskt :) Vi alla har varit lite slöa och hängiga på kontoret idag, men det tycker vi är tillåtet på måndagar.. :) Haha! Det är så himla skönt att jobba med likasinnade, så får man vara precis som man vill. Så härligt!

Och efter jobbet gjorde jag en snabb mellanlandning hemma, hämtade upp Peter och sedan begav vi oss ju som bekant iväg till Gamla Ullevi. Matchen slutade oavgjort trots en riktig nagelbitare i slutet. Och nu ligger jag här och ska alldeles strax sova :)

Söndagen den 30 oktober.

Det råkade visst bli två dagars uppehåll, och inte bara en som jag förvarnade er för. Men jag ska vara helt ärlig mot er och erkänna att jag blev inte människa på hela dagen igår. Jag handskades med en sådan bakfylla att jag trodde jag skulle dö! Det är fan inte värt att gå ut när hela dagen är förstörd efteråt.. Fy! :(

I fredags var det ju som sagt after work hos oss :) Vi korkade upp både bubbel och öl, och åt oss mätta på pizza. Det var jag, Frida, Ellen, Cherryl och Cherryls kompis Johanna. Peter sällskapade oss efter sin fotbollsträning :) Supertrevligt! När vi kände oss nöjda med förfesten så hoppade vi på vagnen och intog säsongens första pianobar :)
 
Igår så var jag ju som bekant inte människa på hela dagen.. Mådde så himla dåligt! Men när klockan närmade sig 18:00 fick jag snällt hoppa in i duschen, fixa mig iordning och sedan hoppade vi på vagnen mot Alexandras födelsedagsfest. Oerhört trevligt att träffa alla härliga tjejer och killar, men jag höll mig snällt till vatten under hela kvällen och vinkade hejdå strax efter 23:00.
 
Idag har jag mått bra, och försökt fånga dagen så mycket som möjligt :) Jag vaknade strax innan 09:00, tog på mig kläder och gick ut. Först till Coop för att köpa frukost, och sedan tog jag en omväg hemåt för att insupa den underbara höstdagen som jag gick miste om igår. Jag blir helt förälskad i alla färger som löven bjuder oss på. Så oerhört vackert! ♥ 
 
När vi hade ätit frukost och kollat ikapp alla repriser från veckans program så bytte vi om, och hoppade än en gång på en spårvagn. Denna gången tog den oss till supermysiga Haga. Där strosade vi och hoppade in på ett café och fikade. Och inte nog med det! Vi kunde dessutom sitta ute, trots att det är i slutet på oktober :) Helt underbart! Och för att inte prata om den varma chokladen jag drack.. Godaste någonsin!
 
Nu har vi precis ätit fajitas och söndagsmyser! Jag ska nog hoppa in i duschen innan alla bra tv-program börjar :) Känner mig ovanligt pepp på livet igen! ♥ Skönt!
 

Torsdagen den 27 oktober.

Det blev ett väldigt sent inlägg här ikväll! Det beror på att vi har spenderat denna torsdagskväll i Kinna, hos Peters bror och hans familj :) Det vankades nämligen 10-årskalas! Himla festligt!

Jag smet därför från jobbet klockan 16:00, och vi var tillbaka i Göteborg igen strax innan 21:30. Skönt att komma hem i lagom tid :) Eftersom jag ska ha några tjejer över här imorgon så ville jag hinna städa undan det värsta!

Nu har jag precis tagit en dusch och krupit ner i sängen. Imorgon är det fredag, och på kvällen vankas det after work! Högst troligt så blir det ingen uppdatering här imorgon :) Jag har inte varit ute i Göteborg sedan i slutet på augusti, så det ska bli väldigt kul att se vad denna staden har att erbjuda efter två månader! :) Yaaay!

Puss och godnatt!