Lördagen den 29 april.

Har haft den bästa och mysigaste lördagen på mycket länge! ♥ Inte mycket som kan gå fel när mamma är i stan och gör mig sällskap. Klockan är strax efter 18:00 och det är först nu som jag satte mig i soffan. Fullt upp med andra ord :)
 
Peter har spenderat hela dagen med fotbollsträning och sedan på Åby travbana tillsammans med killgänget från Kinna, och han har fortfarande inte kommit hem än. Hur som helst, mamma hämtade upp mig klockan 10:30 och vi styrde kosan mot stans alla klädbutiker. Jag hade lovat mig själv att hålla i mina pengar, men det är lättare sagt än gjort när butikerna har såååå mycket fint! Det var mer än en gång som jag var tvungen att lägga band på mig själv.. :) Men jag fick trots allt med mig en hel del hem, bland annat två bikinis och en baddräkt. Längtan och förberedelserna inför Grekland om två veckor har aldrig varit större :) Haha!
 
Efter shopping och lunch så ville ingen av oss åka hem, så vi gjorde lite sightseeing i Göteborg! Först åkte vi till Klippan och Sockerbruket, sedan åkte vi över Älvsborgsbron till Hisingen och fascinerades av fina Eriksberg, Sannegårdshamnen och Lindholmen ♥ Sedan styrde vi kosan till Slottsberget och hade utsikt över hela hamninloppet. Mitt hjärta slog dubbla slag där uppe och jag insåg än en gång hur jävla vackert Göteborg är! Wow!
Vi avslutade vår lilla åktur med ett besök vid utsikten vid Masthuggskyrkan :)
 
Mamma släppte av mig utanför lägenheten klockan 17:00 och fram tills nu har jag gått lite modevisning för mig själv och testat mina nya inköp :) Nu ligger jag här i soffan och väntar på att Peter ska komma hem. Fram till dess ska jag nog kolla ikapp Grey's anatomy. Ha en fin lördagskväll allesammans! ♥