Tisdagen den 31 januari.

Mitt liv består av en enda sak just nu. Jobb. Att jag ens kikar in här och sätter mig och skriver ett blogginlägg klockan 22:00 bör ge mig en stor eloge :) Haha! Har suttit framför en dator sedan klockan 08:00 imorse, och stängde precis ihop min jobbdator. Har i princip jobbat i ett sträck fram tills nu, med en paus när jag åkte hem från jobbet klockan 18:00, smet in på Hemköp och hämtade ut ett paket och sedan gjorde mig lite kvällsmat. Men annars har jag suttit och jobbat konstant. 
 
I och för sig så var det ju detta som jag drömde om förr; att få jobba dygnet runt, haha! Så jag borde ju inte gnälla :) Men just nu har jag väldigt mycket på jobbet, och det är knappt att jag har huvudet över vattenytan. Men det är bara för en period, så det är bara att bita ihop :) Tur att det är väldigt kul i alla fall!
 
Jag hoppas att allt är fint med er i alla fall :) Min lilla farmor fyller år idag, så vill passa på att slänga iväg en grattishälsning till henne här också. ♥ Grattis, grattis, grattis!
Annars tänkte jag mest kika in här för att visa min nya tröja som kom med posten idag :) SKAM-febern finner inga gränser just nu, och jag var ju bara tvungen att klicka hem varsin till mig och Ellen. Så fin! Ska inviga den tillsammans med en kjol imorgon :) Yaay!
 
Dags för mig att runda av här och hoppa in i duschen! Godnatt :)