Onsdagen den 28 februari.

Hej på er!

Denna dagen har verkligen försvunnit. Kändes väldigt skönt att få jobba på kontoret idag tillsammans med mina kollegor :) Att jobba hemifrån är riktigt skönt, men att göra det två dagar i rad utan att vilja göra det självmant, det är lite segt.. Så det var kul på jobbet idag :) Vår chef från Stockholm var dessutom hos oss idag och det är alltid så trevligt! :) 

Efter jobbet drog jag till gymmet och körde 30 minuter högintensivt intervallpass i spinning. Jag stod lite i valet och kvalet på om jag skulle dra dit idag eftersom jag fortfarande inte känner mig helt frisk från förkylningen och för att min mage kändes ur balans, haha! Men jag krigade mig igenom passet och det är jag väldigt glad för nu efteråt :)

Efter en dusch och kvällsmat ligger jag nu i sängen och kollar på Sveriges mästerkock och därefter Renées brygga :) 

(null)

Tisdagen den 27 februari.

Hej på er!

Tisdagen är gjord och det är alltid en lika skön känsla! Idag när vi kom till jobbet, precis som igår, så möttes vi av att nätverket fortfarande låg nere. Väldigt irriterande efter att man har krigat sig till jobbet i denna iskyla! Så det var bara att vända hemåt igen och jobba hemifrån istället.

Efter två dagars hemmajobb så har jag verkligen börjat sakna att ha kollegor att prata med. Även fast jag älskar möjligheten att jobba hemifrån så älskar jag nog mer att befinna mig på plats på kontoret ;) Haha! Men vi fick meddelande om att nätet kom tillbaka under dagen, så imorgon och resten av veckan blir nog vanliga dagar igen :) Det ser jag fram emot!
 
Jag känner fortfarande av min förkylning så det blev ingen träning efter jobbet. Istället tog jag ett varmt bad i 40 minuter och lyssnade på en podcast. Det är vad jag kallar vardagslyx! ♥ 
 
En till väldigt rolig sak som hände efter jobbet, som jag höll på att glömma! Jag och Ellen spontanbokade en resa till Berlin över påskhelgen! :) Så himla kul! Jag var ju i Berlin i höstas med jobbet men det blir ju inte riktigt samma sak. Däremot är det en stad som jag gärna besöker igen! Så jag ser verkligen fram emot vår weekend i slutet på mars :) Yaaay!
 

Måndagen den 26 februari.

Måndag och ny vecka!

Göteborg bjuder på sitt allra finaste och kallaste väder! Man blir så lycklig bara man kollar ut genom fönstret, dessvärre vill man ju bara gå in snabbt när man är ute. Gud vad kallt det är! Men jag välkomnar även denna kyla med öppna armar så länge vi slipper regnet och slasket :) Så för min del får kylan och det fina vädret stanna tills vädergudarna bestämt sig för att ge oss vår!
 
Och påtal om vår! Jag och Ellen har bokat in en after work på fredag där vi ska skåla in våren! Det är ju trots allt första fredagen i årets första vårmånad! ♥ Man blir ju alldeles pepp och pirrig av bara tanken på att våren är så nära nu! Hoppas att det fina vädret vill hålla i sig till dess :)
 
Hur som helst, hur står det till med er idag då? Med mig är det fint! Det var svårt att tagga igång på jobbet idag kan jag säga. Vårt nätverk låg nere hela dagen, så efter lunch drog vi alla hem och jobbade hemifrån istället. Hoppas att det kommer igång imorgon igen och att jag får ordning på saker och ting då. Idag kändes allt bara väldigt snurrigt :)
 
När arbetsdagen var slut hade jag en efterlängtad dejt med en saknad Frida. Hon är så fin nu med sin lilla gravidmage :') ♥ Vi avbokade vår planerade (iskalla) promenad i Slottskogen och slog oss istället ner på tapas-stället Tapaso på Linnégatan. Himla trevligt! Där åt vi god mat och skvallrade ikapp om allt det senaste i ett par timmar :) Är så himla glad att jag har henne! En sådan vän är verkligen guld värd! Bästa, bästa, bästa :)
 
Nu ligger jag och Peter i sängen och kollar på tv. Älskar att massa bra tv-program har börjat igen :)