Onsdagen den 31 januari.

Först och främst vill jag börja detta inlägget med att säga grattis till min underbara och bästa farmor som fyller 80 år idag! Så fantastiskt! Jag hoppas att jag är hälften så pigg och glad som hon är när jag fyller 80! 
Grattis grattis grattis farmor! :) 

Jag ligger faktiskt redan i sängen. Att ha tv i sovrummet är livsfarligt ibland. Det är så skönt att få krypa ner här när kvällens alla måsten är gjorda, trots att klockan inte är så mycket :)

Denna dagen har bara försvunnit! Jag startade min morgon med en lång frukost tillsammans med alla våra ingenjörskonsulter mellan klockan 08-10. Så den förmiddagen bara kom och gick, haha! Lyxig start på dagen :) Även eftermiddagen gick smärtfritt förbi. 

Efter jobbet åkte jag raka vägen till gymmet igen. Tredje gången i rad och jag är så nöjd med mig själv! Har en väldig träningsvärk i min mage från gårdagens pass, så idag blev det spinning! Skönt att få svettas ordentligt :) Men imorgon kompenserar jag all träning med en härlig after work med både nya och gamla kollegor. Balans i livet är viktigt ;) Haha! 

(null)

Tisdagen den 30 januari.

Hej på er!

Jag var nära på att inte kika in här idag, men nu gjorde jag det ändå.. :) Min kropp är helt slutkörd efter en dag på jobbet och ett pass på gymmet. Skön känsla ändå! 

Idag var våra datorer fungerande igen med mail och allt! Så arbetsdagen gick smidigt förbi. Direkt efter jobbet åkte jag som sagt till gymmet och körde ett (för mig) nytt pass. Intense Core hette det, och höll på i 30 minuter. Kommer ha så ont i mina små magmuskler imorgon ;) Haha! Men jag måste bygga upp lite muskler i coren innan varvet. Det räcker inte bara med bra kondition :) Så tänker köra ungefär 2-3 konditionspass och ett corepass i veckan. Målsättning i alla fall :) 

När jag kom hem så var inte Peter hemma så jag hoppade in i duschen, käkade och kollade ett avsnitt av Empire. Men efter första avsnittet så tog tröttheten över så jag lade mig i sängen istället. Och här ligger jag nu :)

(null)

Måndagen den 29 januari.

Herregud vilken trött måndag det har varit idag. Och denna gången berodde det inte på mig, haha! Vårt mailsystem låg nere hela dagen efter att en uppdatering gjorts i helgen. Fruktansvärt frustrerande! Helt sjukt hur beroende man är av att tekniken bara ska fungera.. 

Så ja, denna dagen gick verkligen långsamt. Så tråkigt! Jag var riktigt peppad på att köra igång denna arbetsdagen ordentligt idag. Hoppas att allting fungerar som det ska imorgon :) 

Efter jobbet var det dags för veckans första träningspass! Var inte så sugen idag, men jag tvingade mig dit och det ångrar jag ju såklart inte. 45 minuter Indoor Walking blev det idag. Så oerhört härligt nu efteråt! 

Efter passet svängde jag förbi Hemköp och handlade mat till veckans matlådor. Lax i citronsås och potatis i ugn fick det blir. Älskar lättlagat! Nu har jag precis lagt mig i sängen efter både mat och dusch. Här ligger jag och kollar på tv tills det är dags för att sova :) Peter är iväg på fotbollsträning med damerna och kommer nog hem om ett par timmar.

(null)