Torsdagen den 29 november.

Godkväll!

Jag ligger nedbäddad i sängen och klockan är en bra bit över 22:00. Klockan ringer dessutom lite tidigare imorgon så egentligen borde jag släcka lampan och försöka sova :) Men innan jag gör det tänkte jag kika in här och säga hej! 

Hur står det till med er idag då? Med mig är det fint! Det har varit en fullspäckad dag på jobbet idag. Först ett möte på morgonen tätt följt av ett kundbesök i Mölnlycke. Efter lunch var det en intervju och sedan försvann resten av tiden i ett svep. 

Direkt efter jobbet gjorde jag ett par snabba ärenden i Nordstan. Bland annat köpte en slags ram till en poster jag spontant köpte igår. En jättefin med Göteborgsmotiv. Saknar dock både hammare och spik så den ligger fortfarande ihopvikt i hyllan, haha! Livet som singel ;) 

Klockan 18:00 var det dags för träning! En halvtimme Intense cardio blev det idag. Sjukt jobbigt och jag har redan träningsvärk i benen. Kommer förmodligen inte kunna gå normalt imorgon ;) Haha! 

Och påtal om imorgon så blir det högst troligt ingen uppdatering här. Kvällens planer lyder shuffleboard, bärs och sedan middag på Barrique. Aldrig varit där tidigare men har hört att det ska vara väldigt trevligt :) Ser fram emot denna fredagskväll väldigt mycket som ni säkert förstår! 

Men jag hoppas att ni får en grym fredag och att ni inte regnar bort :) Jag saknar redan minusgraderna och solen!
Puss och godnatt!

(null)

Onsdagen den 28 november.

Godkväll! 

Min harmoniska vecka fortsätter i samma härliga spår. Är så tacksam för det! Ingen ångest i kroppen och jobbet flyter på bra. Vågar knappt skriva de orden, för annars kanske det drar igång och blir som förra veckan, haha! 

Jag ligger i min säng nu och har precis duschat och lagt i en hårinpackning. Försöker verkligen ta hand om mitt slitna hår nu så mycket det går :) 

Annars ikväll har jag faktiskt inte gjort så mycket. Avbokade kvällens träning för att istället göra lite ärenden i Nordstan. Hinner ju aldrig med det längre och nu var jag i behov av både örhängen och ett par mys-tofflor. Det är så kallt på mitt golv här hemma så tofflor var ett måste! Hittade ett par fina på Lindex :) 

Efter ett snabbt besök på Hemköp så har jag bara varit här hemma. Unnade mig en pizza på Hemköp och lite choklad och till det började jag kolla på serien Svartsjön säsong 2. Så härligt med lite ensamtid! Kan inte minnas när jag hade en sådan kväll senast när jag bara satt i soffan, käkade god mat och kollade på en serie själv. Kvalitetstid deluxe! 

(null)

Tisdagen den 27 november.

Godkväll!

Hur står det till med er idag? Med mig är det fortsatt bra faktiskt! Känner att jag har mer eller mindre koll på läget just nu och jag hoppas att det håller i sig några dagar till i alla fall :) Är ju väl medveten om att det svänger oerhört fort i rekryteringsbranschen, så jag är ständigt beredd ;) Haha! Jag njuter så mycket det går helt enkelt, haha! 

Direkt efter jobbet åkte jag till gymmet och körde ett svinroligt spinningpass! Det var första gången med denna instruktören och det var verkligen ett riktigt roligt pass! Känns skönt att vara tillbaka på gymmet igen :) 

Nu sitter jag i soffan, nyduschad och har precis ätit kvällsmat. Beräknas få lite sällskap senare och kvällen ser ut att fortsätta i samma lugna anda med soffhäng och serietittande gissar jag på :) Himla trevligt! 

Och inte nog med det! Nyheten om att Håkan släpper ny musik vid årsskiftet släpptes idag!
Vågar man hoppas på en konsert i sommar? Jag dör av tanken!!

(null)