Tisdagen den 30 oktober.

Hej på er!
 
Jag ligger redan nedbäddad i sängen och har precis plöjt igenom två repriser från Vår tid är nu och Grey's anatomy. Men här har jag inte legat hela kvällen. Direkt efter jobbet mötte jag upp en mycket efterlängtad Sandra för en långpromenad i Slottskogen och Majorna. Jag fylls alltid av så mycket energi när jag träffar henne. ♥ Tänk att vi har varit vänner sedan jag jobbade på Eco-Boråstapeter för en himla massa år sedan. Vissa vänskaper är verkligen bestående, och våran vänskap är verkligen en sådan, trots att vi inte ses eller hörs så ofta. Så jävla fint ändå :)
 
Även dagen på jobbet har varit bra. Tiden bara försvann i all hast och jag har handskats med en gnutta prestationsångest igen. Den kommer och går kan man säga, och nu har den kommit igen ;) Haha! Men jag hoppas att den hinner lägga sig lagom till helgen i alla fall. Hatar att brottas med prestationsångest, fyfan! 
 
Men i övrigt mår jag bra. Väldigt bra till och med :) Livet känns väldigt enkelt och fint att leva just nu, och jag är så tacksam för det! ♥
Nu ska jag lämna denna varma säng för att istället hoppa in i duschen. Kan redan nu förvarna er att det troligtvis inte blir någon uppdatering imorgon. Dagen och kvällen är fullspäckad med jobb, kontraktskrivning för lägenheten och sedan en härlig after work med ännu en saknad vän (och gammal kollega!) Cherryl :) Det ser jag verkligen fram emot!
 

Måndagen den 29 oktober.

Godkväll!
 
Klockan är långt över 22:00 och jag borde egentligen börja släcka ner här, men jag är inte riktigt klar med denna måndag ännu. Denna dag och kväll kom och gick. Kan inte förstå hur timmarna bara kan flyga iväg på det sättet.
 
Jag vaknade på ett riktigt gott humör när klockan ringde imorse och förmiddagen på jobbet gick i en rasande fart med först en intervju och sedan en överlämning tillsammans med en kollega. Från och med på torsdag kommer jag att ta över och arbeta med ekonomikompetenserna på Adecco. Känns oerhört kul med lite nytt :) 
 
När det var lunch sprang jag över till Nordstan och hade en skvallerlunch med Ellen. Vi båda är i en oerhört bra period i livet just nu, så det var mest fnitter från oss båda, haha! Så härligt! ♥ Direkt efter lunch åkte jag på ett kundbesök till Kungsbacka tillsammans med en säljare och var inte tillbaka förrän klockan 16:00.. Sista timmen skrev jag och publicerade en annons innan det var dags för hemgång.
 
Tanken var att jag skulle tränat idag, men flytten har skapat en inre stress det senaste så jag avbokade och har istället lagt hela min kväll åt flyttpackning. Eller först var jag förbi Ellen och hämtade 6 flyttkartonger innan jag kunde sätta igång. Det är helt sjukt att jag lyckats fylla 6 kartonger med enbart kläder (!) Utöver det har jag fyllt påsar och väskor med badrumsartiklar, skor, lakan, handdukar och annat man äger och har. Inte en enda möbel är inräknat, haha! Så sjukt hur mycket saker man äger, och då har jag ändå rensat ganska så ordentligt.
 
Hur som helst så är jag verkligen så himla taggad och redo för att flytta! Jag ska träffa ägaren och skriva kontrakt på onsdag (då jag också får se lägenheten för första gången, haha!) och på fredag går flyttlasset! Så himla, himla förväntansfull! ♥ Nu börjar livet 2.0!
 

Söndagen den 28 oktober.

Hej från bussen mot Göteborg!

Det var verkligen inte meningen att missa uppdatera igår. Tiden sprang iväg och jag glömde helt bort det :) Men nu har jag en timme att döda på bussen mellan Kinna och Göteborg så passar på att säga kika in här och säga hej.

När jag kommer hem till Göteborg igen är det full rulle och ingen tid att sitta still kan jag tala om. Tänkte nämligen börja flyttpacka och tvätta. Ikväll ska jag ut och käka middag och gå på bio. Ingen vila, ingen ro ;) Haha! Flyttlasset går på fredag och jag känner en liten lätt panik över hur jag ska hinna packa ner mitt liv i kartonger under denna vecka. Har något planerat varje kväll, men jag tror det ska gå bra ändå :) Brukar vara ganska effektiv när jag väl sätter igång, haha! 

Igår spenderade jag hela dagen och kvällen hemma i Torestorp tillsammans med moster, mamma och pappa :) Alltid lika mysigt! Vi lagade hemmagjorda pizzor, drack öl och kollade på Så mycket bättre. 

En lugn helg är snart till ände och jag ser verkligen fram emot veckan som kommer! Så pepp och tacksam för allt som komma skall med flytt och allt :) 
Ha en härlig söndag!

(null)