Skinnshorts.

Jag har till och med ont i fingrarna efter dagens arbete!
Jadu, det är hårt att vara arbetare ;) Haha.

Jag sitter fortfarande kvar i soffan tillsammans med mamma och pappa. Vi kollar på Halv 8 hos mig och senare börjar Idol. Härligt! :)

Idag efter jobbet så gick jag hem och hämtade bilen och åkte upp till MM. Som ni redan vet. Men före veckohandlingen så gjorde jag historiens snabbaste besök på Lindex. Jag har kollat ut ett par skinnshorts när jag var där med Sandra förra veckan. Men då tvingade jag mig själv att inte köpa dom, eftersom jag inte skulle behöva dom.
Men idag kunde jag inte låta bli! Shortsen har varit i mina tankar hela tiden sedan dess. Dom var så gudomligt fina! Kärlek vid första ögonkastet ;)
Så jag sprang in på Lindex, knep första bästa i min storlek och gick ut igen. Självklart betalade jag också och då blev jag några hundralappar fattigare :(

Till helgen blir det väldigt lugnt. Jag är inte sugen på någon utgång. Vet inte vad det är med mig. Det blev ju inte så överdrivet vilt förra helgen. Men nej, inget party till helgen.
Imorgon blir det fredagsmys med familjen. Men efter jobbet så åker jag till Skene på en traditionell spinning med Sandra :) En perfekt start på helgen!
Jag och Stefan "firar" 4 år imorgon. Om vi träffas imorgon återstår att se. Har inte pratat om det. Vi får se :)

På lördag däremot! Då ska jag och Sandra ha myskväll som bara vi kan ha. Bra film, god mat och alldeles för mycket godis. Ska bli riktigt trevligt :)

 

 

Jag älskar dom!