Valborgsmässoafton!

Besöksantalet har börjat stiga nu de senaste dagarna ser jag. Roligt att ni fortsätter att besöka denna stackars bloggen, och att fler verkar göra detsamma. Intressant liv för en intressant tjej, eller? Haha!
Ligger dock långt ifrån glansdagarna som jag hade under gymnasietiden då antalet var uppe i några hundra varje dag.. Måste vart dem förtjusande outfit-bilderna som lockade, haha! Jag var tvungen att ta fram skämskudden när jag kollade igenom arkivet för några veckor sedan ;) Usch och fy!

Idag är dagen äntligen kommen som jag väntat på sedan i söndags ;) Det var nog tur för min lilla spritnerv att det blev en utgång i lördags, hade aldrig lyckats hålla mig tills idag annars, haha! Är galet taggad!
Har varit ledig idag, men tiden har ändå gått väldigt fort.. Regnet stod som spön i backen när jag vaknade så jag valde att hoppa över morgonrundan. Hade ingen som helst lust heller faktiskt ;)

Istället käkade jag frukost i lugn och ro och satte mig sedan i bilen och åkte mot Systembolaget. Skulle egentligen solat en halvtimme också, men den snåla-Johanna dök upp då. Väldigt ovanligt att hon gör det, men ibland kan det vara bra. Så jag åkte hemåt istället. Här har jag legat och kollat på 3 avsnitt av Grey's anatomy. Att följa en serie är världens bästa tidsfördriv! Lite för lite drama än sålänge bara.. Väntar tålmodigt!

Ikväll är det dags för utgång i fantastiska Varberg! Har varit övertaggad hela dagen igår samt idag. Hur kommer detta att gå?
Jag och mina två Fridor åker mot Varberg klockan 18:30. Där nere väntas en förfest med alla fina tjejer :) Camilla har fyllt år så vi ska även passa på att fira henne! När klockan blir tillräckligt mycket kommer taxin och kör oss till Societen. Där ska jag dansa tills fötterna blöder, det har jag bestämt! Kommer garanterat att bli en toppenbra kväll! :)