Valborgsmässoafton!

Förra veckan skrev jag om hur skönt det är att jobba fyra dagar, men att knappt jobba tre dagar är snäppet bättre ;) Haha! 
Blev dessutom positivt överraskad idag när cheferna lät oss sluta klockan 14:30 idag. Så skönt! Särskilt för att jag hade ställt in mig på att jobba över. Idag har vi nämligen inventering, och jag hade ställt in mig på att vi alla var tvungna att jobba övertid. Men jag måste ha fått någonting om bakfoten, för ingen av oss på kontoret skulle hjälpa till vid inventeringen och ingen övertid behövdes. Men jag klagar inte! ;)
 
Arbetsdagen idag gick i en rasande fart, särskilt nu på eftermiddagen. Herregud, tiden bara flög iväg.. Men nu är jag hemma och ska strax sticka in till duschen och fixa iordning mig till kvällens bravader :) Klockan 18:00 sticker jag och Frida ner till stan och köper med oss sushi som vi äter här hos mig, och timmen senare så kommer tjejerna hit på förfest! Kommer bli superkul! :)
 
Inte nog med att det är Valborgsmässoafton idag, kungens födelsedag och en långhelg framför oss.. Idag var även dagen då Kent släppte sitt elfte album; Tigerdrottningen! 
Har lyssnat igenom några av låtarna, och aldrig blir man besviken på vad Jocke Berg och killarna hittar på! Så jävla bra! :) Både Expressen och Aftonbladet gav albumet 4 av 5 stjärnor!