Torsdagen den 31 juli.

Sista juli idag och dagen har bara försvunnit. Trodde att denna sista semestervecka skulle gå i snigelfart, med tanke på att ingen av mina vänner har semester ihop med mig. Men där hade jag fel! Imorgon går jag in på sista semesterdagen och på måndag är det dags för jobb igen. Just nu känns det skönt att köra igång igen, men fråga mig igen på måndag när klockan ringer 06:00 ;) Haha!

Dagen idag har mestadels gått åt till att förbereda inför mammas kommande 50 års-kalas imorgon. Vi har varit på Systembolaget, handlat mat på MM och hämtat bord och stolar på Svansjövallen. Fullt upp! 

Nu ligger jag och hämtar lite energi i sängen hemma i Borås. Kom hit för ett par timmar sedan. Har packat upp alla väskor och grejat lite här hemma i lägenheten. Skönt att vara tillbaka, om än bara över natten. Måste ju hem till Torestorp igen och fira mamma ;) Haha!

Men nu ska jag inte ligga här och slöa! Ikväll ska jag träffa Mikaela :) Kvällen är ganska oplanerad, men ska bli väldigt trevligt att träffas igen! :)