Torsdagen den 29 december.

Jag har inte riktigt insett att det faktiskt är den sista veckan på 2016 nu! Helt galet. Vart tog dessa 365 dagar vägen? Orkade ni läsa igenom min årsresumé igår förresten? Själv älskar jag att läsa igenom sådana listor i andras bloggar :)

Jag halvligger just nu i tv-soffan och läser bloggar. Jag tar mig sällan tid att göra det numera, men när jag har egentid så passar jag på. Timmarna bara flyger iväg. Peter stack iväg vid 19:00-tiden för middag med killgänget, och jag har legat här sedan dess :) Låter ganska tråkigt, men jag älskar sådan här egentid!

Både igår och idag var det dags att traska iväg till jobbet efter några dagars ledighet. Det var tungt igår, jag var så himla trött. Man vänder ju så lätt på dygnet när man är ledig någon dag extra, och det hade jag verkligen lyckats göra. Men idag var det betydligt lättare att gå upp imorse, och även arbetsdagen gick smärtfritt förbi :) Men nu har jag i alla fall gjort mina arbetsdagar för denna veckan, för imorgon är jag ledig igen! Så härligt! ♥
 
Igår efter jobbet hade jag verkligen egentid deluxe. Peter var dock på hemmaplan denna gång ;) Haha! Vi har ju badkar i lägenheten numera, och jag tänkte passa på att utnyttja det. Så direkt efter jobbet traskade jag till Lush på NK och köpte badskum och fyllde sedan upp badkaret med varmt vatten. Tände ljus, lyssnade på podcast och kröp ner i badkaret. Helt underbart! ♥ Vardagslyx!