Onsdagen den 29 juni.

Jag och Peter ska alldeles strax sätta på en film, men innan vi gör det så tänker jag att jag kikar in här lite snabbt :) Filmen vi ska se är komedin How to be single. Har ni sett den? Jag har hört att den ska vara väldigt rolig! :) 

Hur står det till med er annars då?
Med mig är det faktiskt riktigt bra. Jag har gnällt ganska mycket på jobbet nu det senaste, att det är alldeles för lite att göra och att jag känner mig omotiverad.. Men nu har det ändrats, i alla fall för denna veckan! Det är fullt upp att göra just nu, och tiden springer iväg :) Tror att det kan ligga något i att fler och fler personer går på semester nu, och det blir det mer kvar att göra för oss andra! Kul!

Direkt efter jobbet mötte jag upp Frida (Svedberg) och tillsammans tog vi en långpromenad :) Vi snackade ikapp om allt det senaste, och det var riktigt skönt att få röra på sig lite igen! När vi skiljdes åt gick jag till ICA Focus och handlade lite saker till morgondagens frukost som vår avdelning ska ha innan jobbet imorgon. Jag fick i uppgift att köpa juice och croissanter :) Mums! Älskar att vi på vår avdelning är så duktiga på att belöna oss efter mycket slit :) Goda frukostar brukar bli vår specialité!