Tisdagen den 29 augusti.

Har inte augusti känts ovanligt lång? De andra månaderna har bara rusat förbi, medan denna har gått i snigelfart.. Undra vad det kan bero på? Men nu börjar månaden att lida mot sitt slut och jag känner mig faktiskt redo för hösten. Hösten känns som en nystart tycker jag, med risk för att låta som en kliché :) Haha! Och med risk för att låta ännu mer kliché:ig så köpte jag mig ett nytt gymkort idag! Ska ta tag i den där träningen nu ;) 

Hur är det med er idag då? Med mig är det fint. Dagen på jobbet har varit bra, varken mer eller mindre. Känner fortfarande att jag har mycket i huvudet, och hatar lite den känslan när man pendlar mellan ny på jobbet och ändå jobbat litegrann.. Man kan, fast ändå inte liksom.. Känner bara att jag vill ha koll på allt och slippa vara beroende av alla andra. Det tar på självförtroendet att gå från senior på Talent Center till junior på Experis ;) Man vill ju alltid vara experten liksom, haha! Men jag får låta ta den tid det tar! Jag vet att jag kände EXAKT likadant när jag var ny på Manpower för två år sedan också ;)
 
Jag har i alla fall inte känt mig jättepigg idag och kände mig lite nere när jag kom hem också. Peter stack iväg på volleybollträning med några killkompisar kort efter jag kom hem, och det kändes välbehövligt med lite egentid. Jag har kollat på lättsamma underhållningsprogram hela kvällen och tänker fortsätta på det spåret :) Men innan Idol börjar om 20 minuter så ska jag röja upp och dammsuga lägenheten lite snabbt. 
 
Ha en fin kväll! :)