Mitt år 2017.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag hoppas verkligen det, men nu står det helt still! Jag fick träffa Kim Källström efter matchen mot BK Häcken, jag besökte Palma som nu är nytt favoritresmål, bland annat. Sedan har faktiskt 2017 varit lite mellanmjölks-år för min del. Spännande att se vad 2018 kommer med!
Höll du några av dina nyårslöften? Jag jobbar vanligtvis inte med nyårslöften, och hade inget. 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Det känns som att alla skaffar barn och blir gravida runt mig nu, men ingen i den närmsta vänskapskretsen.
Vilka länder besökte du? Förutom skidsemester i Kläppen och några snabba vistelser i Stockholm så hann jag även med att besöka några länder :) Vilket jag är väldigt glad över! Kreta (Grekland) i maj, Palma (Spanien) i augusti, Budapest (Ungern) i september och Berlin (Tyskland) i september.
 
Jag med mitt resesällskap i Budapest :) Bästa kvällen på hela resan! 

Är det något du saknat år 2017 som du vill ha år 2018? Inte vad jag kan komma på nu.
Vilket datum från 2017 kommer du alltid att minnas? 2017 bjöd på många fina stunder nu när jag ser tillbaka på det. Men Håkan-helgen i Göteborg i juli tar nog priset (precis som förra året i denna lista!). Den började redan på torsdagen med middag och quiz med familjen, på fredagen åt jag, Peter, brorsan och Sara middag och drack öl på stan och på lördagen hade vi hela lägenheten full med nära och kära innan konserten. Det ösregnade hela dagen, men när Håkan skulle gå upp på scen så var det inte ett moln på himmeln. Det kommer jag aldrig att glömma. ♥
Vad var din största framgång 2017? Att jag vann Industry Star på företagets kickoff i Stockholm i mars och fick därmed åka till Berlin i september. Det är jag fortfarande väldigt stolt över :)
 
Lycklig vinnare av Industry Star :)

Största misstaget? Tycker att jag har hållt mig på banan rätt bra i år faktiskt :) Inga större utsvängningar av misstag här!
Har du varit sjuk eller skadat dig? Frisk som en nötkärna!
Bästa köpet? Pengarna som resorna kostade. Värt varenda krona :)
Vad spenderade du mest pengar på? Mat, drinkar och nöjen.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2017? Gallway Girl - Ed Sheeran samt Kamikaze - Susanne Sundfor.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har gått jävligt mycket upp och ner faktiskt. 
Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade tränat mer. Jag mår så mycket bättre i en stark och hälsosam kropp.
Vad önskar du att du gjort mindre? Tjafsat med min pojkvän, tror jag. Onödiga bråk och tjafs tar så mycket energi och det kommer aldrig något bra ut av det.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Åh, jag har haft så många fina stunder i år! Alla resor, alla mysiga middagar på stan, alla gånger som mamma kommit in på fredagarna efter jobbet, Håkan-konserterna runtom i Sverige, spontana utgångar. Massa fint! ♥
Vilka konserter var du på? Gud - jag måste tänka till nu så att jag inte missar något! Men tror dessvärre inte att det är så många i år jämfört med förra året.. Håkan Hellström i Stockholm, Malmö och Göteborg samt Coldplay i Göteborg. 
 
Hela gänget på Håkans konsert på Ullevi i juli ♥
 
Hur tillbringade du julen? För tredje året i rad så firade jag och Peter julen tillsammans :) Först med hans familj i Kinna och sedan med min familj och släkt i Torestorp. En mycket fin julafton!
Favoritprogram på TV? Helt ärligt så har jag inte tittat så mycket på tv i år.. Eller jo, det har jag men inte följt slaviskt en serie eller så. Men jag säger Grey's anatomy på denna fråga :) Trots 14 säsonger så tycker jag fortfarande att det är en fantastiskt bra serie!
Största musikaliska upptäckten? Ed Sheeran.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det. 
Blev du kär i år? Jag var kär redan när jag gick in i 2017.
Vilken partykväll var 2017 års bästa? Jag har haft många bra kvällar i år, men känns inte som att dem har varit supermånga? Vi upptäckte ju Push tidigt i våras dock, haha! Men Håkan-kvällarna (i alla städer vi var i) var himla roliga, våra utekvällar i Budapest likaså. Sen älskar man ju spontankvällarna som resulterade i sena nätter :)
Hur firade du på din födelsedag? Känns som jag firade hela veckan, haha! Vem älskar inte att fylla år liksom? Dagen innan min födelsedag åt jag och Peter middag på Pinchos och gick på en föreställning på Draken, på min födelsedag blev jag firad hela dagen av mina kollegor följt av middag på kvällen med Peter och på fredagen så åt jag middag på Toso tillsammans med Ellen och Viktoria följt av dans på Push :)
 
Premiärmiddag på Toso tillsammans med mina två bästa kompisar för att fira min födelsedag :)