Onsdagen den 31 maj.

Jag har haft en så himla bra vecka hittills, och jag förstår inte vart det kommer ifrån?! Är så himla pigg och pepp på jobbet, och timmarna bara flyger förbi trots att det varit lite lugnare idag. Så skönt! Inbillar mig att det kanske kan bero på att helgerna numera är fullplanerade med roliga saker, och det gör hela veckan kul?! :) Hur som helst, skön känsla i alla fall! 
 
Förutom att det har varit en helt vanlig arbetsdag idag, så unnade jag mig dessutom en halvtimmes massage på arbetstid. Vi har lyxen att ha en massör hos oss varje onsdag, och så får man boka upp sig på en tid om man vill gå dit. Jag har jobbat här i över 1,5 år och det var första gången jag var där! Så himla skönt och välbehövligt! Har ju haft ont i nacke, skuldror och rygg ett bra tag nu till och från. Det gjorde susen!
 
Direkt efter jobbet åkte jag hem, pussade Peter hejdå eftersom han var påväg till fotbollsmatch med damerna och bytte snabbt om till träningskläderna. Jag mötte sedan upp Ellen och tillsammans gick vi en power walk i Slottskogen. Vi tog även en liten omväg och gick förbi hennes nya kvarter dit hon flyttar om drygt en månad. Så mysigt område! ♥
 
Efter promenaden var vi båda två hungriga, så då traskade vi till Andra långgatan och satte oss på första bästa uteservering. Valet hamnade till slut på The Burger - Beer & Stuff, där vi beställde varsin hamburgare och drack en öl. Bra avslut på en bra dag! :)
 
Nu sitter jag i tv-soffan och har precis kollat klart på kvällens avsnitt av Toppmäklarna. Peter borde komma hem vilken sekund som helst, så jag ska hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Godnatt!